FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
10 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Divas vienkāršas darbības, lai palielinātu pozitīvo atgriezenisko saiti

Divas vienkāršas darbības, lai palielinātu pozitīvo atgriezenisko saiti

Tas ir vispārzināms fakts, ka cilvēki internetā, visbiežāk, dalās ar negatīvu viedokli. Kad viss ir kārtībā, visbiežāk klients vai līgumslēdzējs vienkārši klusē, pieņemot, ka būtībā nav par ko informēt citus. Tomēr, kad kaut kas noiet greizi, cilvēki ļoti labprāt vēlas padalīties ar savu pieredzi.

Visur, kur viedokļiem var būt izšķiroša ietekme uz pārdošanas attīstību, ir vērts iedrošināt apmierinātus klientus izteikt viedokļus par Jūsu uzņēmumu.

Kā rīkoties?

Sāciet jautāt.

Dažreiz labākais ir arī vienkāršākais risinājums. Ja līdz šim Jūs vēl neesat lūdzis līgumslēdzējiem vai klientiem novērtēt darījumu ar Jums, vienkārši sāciet. Daudzi cilvēki par jums uzrakstīs pat dažus siltus vārdus, ja Jūs uzņemsiet iniciatīvu un lūgsiet to.

Piedāvājiet dāvanu.

Tas ir pateicības žests par veiksmīgu darījumu un Jūsu laiku. Tā var būt atlaide nākamajam pasūtījumam vai daži papildu preces gabali, ko pircējs bieži pasūta. Šādi žesti patiešām tiek labi uzņemti,jo tie apstiprina, ka Jūs patiešām novērtējat un ņemt vērā līgumslēdzēja viedokli.

 

Merkandi pieredze skaidri parāda, ka atsauksmēm ir būtiska ietekme uz pircēju lēmumiem. Tāpēc neatstājiet novārtā šo pakalpojumu un mēģiniet saņemt pozitīvus komentārus no apmierinātiem līgumslēdzējiem - tas noteikti atmaksāsies ar turpmākiem veiksmīgiem darījumiem.

Autors:
Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi ir starptautiska vairumtirdzniecības platforma precēm, kuras tiek piedāvātas gan regulārā vairumtirdzniecībā, gan no tiesu izpildītāju izsolēm, ražošanas pārpalikumi un krājumi,preces no uzņēmumu likvidācijas,klientu atgrieztās preces utt.

Iepriekšējais ieraksts Nākamais ieraksts
Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.