FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Kāpēc ir svarīga detalizēta informācija par cenām?

Kāpēc ir svarīga detalizēta informācija par cenām?

Viena no svarīgākajām vairumtirdzniecības iezīmēm ir cenas atkarība no nopirkto produktu daudzuma. Būtībā jebkura cena var būt apspriežama, ja pircējs veic lielu pasūtījumu. Protams, biznesa sarunās bieži tiek runāts par pretējo - minimālo pasūtījumu.

Iepriekš aprakstītās situācijas - lai arī dažādas - var atrisināt tādā pašā, ļoti vienkāršā veidā. Kādā?

Katram piedāvājumam ir vērts sagatavot cenu diapazonus, atkarībā no iesniegto pasūtījumu lieluma.

Ir svarīgi, lai minimālais pasūtījums būtu patiešām minimālais pasūtījums, kuru ir iespējams izpildīt.

Protams, iespējams, ka pircējs jebkurā gadījumā sazināsies ar Jums un jautās par iespēju veikt pasūtījumu, kas ir mazāks par minimālo, taču tas šeit nav vissvarīgākais. Daudz svarīgāk ir tas, ka šeit norādītais skaits neattur potenciālos pircējus. Piemērs: es esmu uzstādījis minimālo pasūtījumu 100 gabali, bet patiesībā es arī pārdošu 10 - atšķirība ir diezgan liela, tāpēc mazāku pircēju interese ir maza. Nosakot minimumālo pasūtījumu uzreiz 10 gabali, es mudinu viņus interesēties par manu piedāvājumu, un tajā pašā laikā - es neatbaidu lielākus pircējus.

Cenu diapazoniem jābūt maziem.

Neviens vien pircējs izvēlēsies pasūtīt vēl dažus gabalus, lai iegūtu zemāku vienības cenu. Pateicoties tam, preces tiks pārdotas ātrāk. Piemērs: tā pati pasūtījuma cena no 10 līdz 1000 gabaliem nemotivē palielināt pasūtījumus. No otras puses, vienības cenas pazemināšana vismaz ik pēc 100 vienībām ir šāda: 10–99, 100–199, 200–299 utt. cenu izmaiņas no pirmā acu uzmetiena var būt nelielas - ir svarīgi, lai tās būtu redzamas kopējā aprēķinā.

Merkandi vietnē Jūs varat viegli konfigurēt cenu diapazonus saviem piedāvājumiem. Pietiek ar to, ka piedāvājuma pievienošanas veidlapas laukā CENU IESPĒJAS Jūs izvēlaties cenu atkarībā no daudzuma. Pēc tam jums tikai jāievada diapazons (daudzums no un daudzums līdz) un cena, lai pircējs redzētu šo informāciju Jūsu piedāvājumā.

Autors:
Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi ir starptautiska vairumtirdzniecības platforma precēm, kuras tiek piedāvātas gan regulārā vairumtirdzniecībā, gan no tiesu izpildītāju izsolēm, ražošanas pārpalikumi un krājumi,preces no uzņēmumu likvidācijas,klientu atgrieztās preces utt.

Iepriekšējais ieraksts Nākamais ieraksts
Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.