APRIL SAVINGS
-40%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Ko Jūs varat darīt, lai samazinātu viltotu produktu pirkšanas risku?

Ko Jūs varat darīt, lai samazinātu viltotu produktu pirkšanas risku?

Viltotas preces ir īsts tirdzniecības murgs. Šādu produktu iegāde vienmēr ir naudas izšķiešana, un dažreiz to var saistīt arī ar papildu nepatikšanām un nepieciešamību iesniegt paskaidrojumus valsts pārvaldē. Zemāk ir daži ieteikumi, ko varat darīt, lai samazinātu viltotu preču nopirkšanas risku.

Esiet piesardzīgs ar īpaši izdevīgām cenām

Ja zīmola produkta cena ir absurdi zema, tā, iespējams, nav īsta. Tirdzniecības ierobežojumus ir grūti precīzi noteikt, vislabāk ir vienkārši pārbaudīt mazumtirdzniecības cenas un pēc tam salīdzināt vairāku vairumtirdzniecības piedāvājumu cenas konkrētam sortimentam. Ja kādā no piedāvājumiem tas ir ievērojami zemāks, un tajā pašā laikā to neattaisno nepieciešamība veikt ļoti lielu pasūtījumu, labāk ir būt uzmanīgam.

Jautājiet pirkuma rēķinu

Visbiežāk tas tiks pasniegts kā tā sauktais sanitized invoice, t.i., dokuments bez līgumslēdzēja datiem. Tomēr Jūs atradīsiet pamatinformāciju par produktu un arī apstiprināsiet, ka Jūsu līgumslēdzējam faktiski ir preces, ko viņš piedāvā.

Jautājiet produkta autentiskuma sertifikātu

Daži zīmoli sertificē savus produktus, padarot vieglāk pārbaudīt, vai tie ir īsti ... vai novērst viltošanu. Ja Jūs pērkat luksusa apģērbu (piemēram, Armani) vai elektroniku no ražotājiem (piemēram, Xiaomi), varat sagaidīt, ka pārdevējs apstiprinās, ka precēm ir sertifikāti.

 

Iepriekš minētās darbības ļaus Jums samazināt viltotu preču nopirkšanas risku. Visbeidzot, atcerieties, ka Merkandi neatbalsta viltotu produktu tirdzniecību. Tātad, ja Jums ir šaubas par attiecīgā produkta autentiskumu, noteikti informējiet par to mūsu klientu apkalpošanas biroju.

Autors:
Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi ir starptautiska vairumtirdzniecības platforma precēm, kuras tiek piedāvātas gan regulārā vairumtirdzniecībā, gan no tiesu izpildītāju izsolēm, ražošanas pārpalikumi un krājumi,preces no uzņēmumu likvidācijas,klientu atgrieztās preces utt.

Iepriekšējais ieraksts Nākamais ieraksts
Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.