APRIL SAVINGS
-40%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Laba bilde tiešām pārdod!

Laba bilde tiešām pārdod!

Piedāvājuma pievilcību nosaka daudzi faktori - daži ir atkarīgi no mums, citi nē. Viena no lietām, ko noteikti varat darīt, lai uzlabotu piedāvājuma izskatu, ir preču fotoattēlu apstrāde.Jums jāatceras, ka ikviena Merkandi tīmekļa vietnes apmeklētāja - tāpat kā jebkura cita tirdzniecības vietnes - nonāk tā redzeslokā. Ja vēlaties, lai vietnes apmeklētājs iepazīstas ar Jūsu piedāvājumu, Jums ir jārūpējas par tā vizuālo pusi. Šīs rokasgrāmatas tālākajā daļā Jūs redzēsiet, ka tas neaizņem daudz laika un neprasa daudz darba.

Kādas bildes nevajadzētu pievienot

mazas - 50x50 pikseļu fotoattēls attēlo absolūti neko, nav salasāms, un palielināts tas izskatās slikti.

neskaidras - ja Jūs attēlā nevarat daudz saredzēt, padomājiet, cik daudz tajā redzēs potenciālais pircējs.

bez fokusa - galvenā attēla daļa jāvelta Jūsu piedāvātajiem produktiem. Ja fotoattēls lielā mērā atspoguļo Jūsu noliktavu, pievienojiet to kā sava uzņēmuma fotoattēlu sadaļā Noliktavas dati - papildus dati [https://merkandi.pl/dashboard/wholesales/addition/]. Produktam,kuru pārdodat, nofotografējiet citas fotogrāfijas.

Kādas fotogrāfijas pievienot

ar augstu izšķirtspēju - atcerieties, ka fotoattēls tiks palielināts pēc tā sīktēla izvēles. Jo labāk produkts izskatās pēc tuvināšanas, jo lielāka ir iespēja, ka tas pircēju ieinteresēs.

skaidras - tas attiecas ne tikai uz produktu, bet arī uz tā iesaiņojumu, paleti un tā drošības elementiem pārvadāšanai. Ir svarīgi arī atklāt iespējamos defektus un preču bojājumus, ja tādi ir. Tādā veidā Jūs izvairīsities no jebkādiem pārpratumiem ar pircējiem.

Produkta noformējums, nevis apkārtne - piedāvājumā pārdot produktu galvenajā plānā jāiekļauj piedāvātais sortiments.

Kā Jūs varat sev palīdzēt fotoattēlu apstrādē?

Lietojumprogramma viedtālrunī - neatkarīgi no operētājsistēmas, Jums ir iespēja veikt fotoattēlu rediģēšanu, izmantojot tālrunī instalētās noklusējuma aplikācijas.

Pixlr (https://pixlr.com/) - bezmaksas grafiskā lietojumprogramma, kas atvieglo fotoattēlu apstrādi un darbojas no pārlūka, vienkārši izveidojiet kontu vietnē bez maksas!

IrfanView (http://www.irfanview.com/) - bezmaksas programma pamata attēlu apstrādei, ieskaitot formāta izmaiņas, apgriešanu, kadrēšanu.

Autors:
Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi ir starptautiska vairumtirdzniecības platforma precēm, kuras tiek piedāvātas gan regulārā vairumtirdzniecībā, gan no tiesu izpildītāju izsolēm, ražošanas pārpalikumi un krājumi,preces no uzņēmumu likvidācijas,klientu atgrieztās preces utt.

Iepriekšējais ieraksts Nākamais ieraksts
Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.