FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
16 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Mēs atveram butiku vai apģērbu veikalu - kur iegūt preces?

Mēs atveram butiku vai apģērbu veikalu - kur iegūt preces?

Savs bizness, iespējams, ir katra otrā cilvēka sapnis. Daudziem cilvēkiem nav informācijas un nezina par saistībām, kas izriet no īpašnieka atbildības. Šis raksts ir paredzēts kā neliels zināšanu apkopojums par sava apģērbu biznesa uzsākšanu. Veidojot savu uzņēmumu, visi dokumenti un juridiskie aspekti veidojot uzņēmumu ir ārkārtīgi svarīgi. Telpu jautājums ir kārtīgi jāapdomā, jo tā būs vieta, kur būs jāatrodas visām precēm, kuras plānojat tirgot.

Kur iegādāties apģērbu veikalam? Kādas preces pirkt?

Nākamie apģērbu veikalu un butiku īpašnieki ir aizņemti ar šiem jautājumiem. Atbilde ir vienkārša, bet ne viennozīmīga. Ir daudz veidu, kā iegūt pilnvērtīgas preces, taču mēs atsauksimies uz labākajām praksēm.

Stacionārie un tiešsaistes vairumtirgotāji

Labākais veids, kā iegūt apģērbu sortimentu, ir apmeklēt stacionārus vairumtirgotājus vai pārlūkot interneta vairumtirgotāju vietnes, meklējot vēlamās preces. Šī iespēja pašā sākumā ļauj Jums iegūt vairumtirdzniecības un ilgtermiņa preces. Ir ārkārtīgi svarīgi definēt mērķa grupu, kurai preces tiks iegādātas.

Importētie apģērbs

Apģērbu piegāde no ārvalstīm ir ļoti populāra - gan Rietumu, gan Austrumu tirgi arvien vairāk atveras un piedāvā iespējas iegūt kvalitatīvu sortimentu.

Ķīna - vispopulārākais apģērbu importēšanas tirgus, protams, ir Ķīna - no turienes importētie apģērbi un apavi vilina ar ļoti zemu cenu un lielu modeļu un krāsu izvēli, kas klientam nozīmē paplašinātu piedāvājumu. Ir svarīgi, lai rēķinā būtu norādīts drēbju nosaukums, sastāvs, neto un bruto svars. Turklāt Jums jāmaksā pievienotās vērtības nodoklis - 12% un 22%.

Apvienotā Karaliste - vēl viens populārs importētājs ir Anglija - Primark, Next, Atmosphere un daudzi citi uzņēmumi vilina ar savu piedāvājumu. Muitas nodokļa neesamība Eiropas Savienībā papildus šo veicina, bet konkrētā sortimenta kopējās izmaksas no Lielbritānijas ir nerentablas, ja vien runa nav par lietotu preču veikaliem vai outletiem.

Savienotās valstis - arī Amerikas Savienotās Valstis ir lielisks risinājums, jo īpaši, ja runa ir par grūti pieejamiem ražotājiem, piemēram, GAP, Banana Republic vai American Eagle. Ja vēlaties importēt apģērbu no ASV, Jums nepieciešama atbilstoša licence, kas apstiprinās, ka ražotājam netiks nodarīts kaitējums. Tās iegūšana nav viegls jautājums - alternatīva ir tirdzniecības vietas atvēršana ar drēbēm no ASV, taču šādam risinājumam mums ir nepieciešama arī ražotāja piekrišana, un ne visi vēlas parādīties Austrumu tirgū. Papildus licencei piemēro 2% muitas nodokli un 23% PVN.

Indija - Āzijas kultūras un stila popularitāte pēdējā laikā pieaug, kas dod iespēju gūt labumu no Āzijas produktu klāsta. Apģērbu importēšana no Indijas ir saistoša, jo tāpat kā ķīniešu sortimentā Indijas apģērbs ir lēts un ienesīgs. Turklāt oriģinālās krāsas un unikālais dizains valdzina gan apģērbos un apavos, gan mēbeļu un interjera dizaina ziņā.

Eiropas Savienība - apģērbu importēšana no ārvalstīm ir viens no populārākajiem piegādes vediem butikiem un apģērbu veikaliem Polijā. Polijas pievienošanās Eiropas Savienībai uzņēmējiem ir radījusi jaunas iespējas - apģērbu un apavu importēšanai no ES valstīm nav vajadzīgas īpašas atļaujas, un, pats galvenais, tie netiek aplikti ar muitas nodokli. Turklāt tuvums Eiropas valstīm ļauj ērti un ātri piegādāt veikalus un neierobežot preču izvēli.

 

Protams, Ķīnas vai Indijas piedāvātais plašais pārdošanas tirgus un kārdinošās sortimenta cenas ir īsta konkurence Eiropas tirgū, taču viss atkarīgs no uzņēmēja - importēto preču daudzuma, sadarbība un dažādība galīgi ietekmēs piegādātāja izvēli un galīgo sortimentu, ar kuru sākt tirdzniecību.

Iepriekš minētie jautājumi ir jāprecizē - vai patstāvīgi veiksiet sadarbību ar ārvalstu ražotāju, vai tomēr uzticēsiet to cilvēkiem, kuri ikdienā nodarbojas ar šāda veida darbībām. Ir vērts izpētīt biznesa pasauli un atrast īstos importētājus, kuri parūpēsies par sortimenta importēšanu no dotās valsts - viņi pārņems visas saistības: dokumentāciju, atļaujas, atbilstošu transportu utt.

Autors:
Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi ir starptautiska vairumtirdzniecības platforma precēm, kuras tiek piedāvātas gan regulārā vairumtirdzniecībā, gan no tiesu izpildītāju izsolēm, ražošanas pārpalikumi un krājumi,preces no uzņēmumu likvidācijas,klientu atgrieztās preces utt.

Nākamais ieraksts
Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.