FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
11 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

160 cm garas dažāda izmēra Moso bambusa sloksnes, kas paredzētas kanoe laivu un stieņu veidotāju apmācībai uc vairumtirdzniecības daudzumi

no 5,00 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 25,00 €

Jāvienojas
10,00 € no 1 līdz 20 gabali
8,00 € no 40 līdz 80 gabali
5,00 € no 160 līdz 320 gabali

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
100 gabals
Pieejamais daudzums
3000 gabali
Valsts
Ķīna
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
30 dienas
SKU:
BSF202011
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

63"/160 cm Moso bambusa sloksnes ir divos izmēros: 5,0 x 160 cm un 4,0 x 160 cm, ar biezumu 0,7-1,0 cm. (var izgatavot līdz 2 metrus garas) Šīs biezu sienu bambusa sloksnes ir piemērotas dažādi DIY projekti, tostarp kanoe, loki, stieņi, durvis, logi, foto rāmji un laivu rāmji. Tie tiek sterilizēti augstā temperatūrā un tiek iepriekš izžāvēti, nodrošinot izturību un kvalitāti bez kaitēkļiem. Lai gan tie nav plakani iekšpusē, tie var būt pulētas, lai iegūtu līdzenu iekšējo virsmu.Tie ir elastīgi un pēc pareizas karsēšanas var tikt saliekti pusapaļā formā.
Vissvarīgākais ir tas, ka, pērkot un pārdodot jebkuru manu produktu, jūs varat viegli izveidot sava biznesa organisku ciklu un radīt ilgstošu, stabilu un augošu naudas plūsmu, vismaz palielinot gala produkta vērtību 5- 10 reizes augstāks.
Atšķirīgā platuma un garuma dēļ cenas ir atšķirīgas. Cena norādīta par 4cm platumu. Ja nepieciešams iegādāties dažādu platumu un garumu, lūdzu, sazinieties ar mani.
Apstrādes laiks: 4-5 dienas.
Piegādes laiks: aptuveni 2–4 nedēļas vai ilgāk, izmantojot Ķīnas pasta aviopastu, lielie pasūtījumi tiks nosūtīti pa jūru/vilcienu, kas parasti aizņem apmēram 5–8 nedēļas.
Krava tiek aprēķināta, pamatojoties uz svaru un tilpumu, izmantojot pasta ekspress un gaisa kravu. Ja tas pārsniedz 20 kilogramus, tas tiks nosūtīts pa jūru vai dzelzceļu. Tas ir pakalpojums "no durvīm līdz durvīm" ar izsekošanas numuru, kuru varat ērti izsekot tiešsaistē jebkurā laikā. Tiek gaidīti pielāgoti pieprasījumi.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.