FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
15 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

2in1 QI 15W magnētiskais MagSafe bezvadu indukcijas lādētājs Appl

17,04 € /gabals cena bez nodokļa
Pasūtījumi

Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
airpods - Apple
SKU:
67549
EAN:
5905601804741

Kontakts Piezvanīt

2in1 QI 15W magnētiskais MagSafe bezvadu indukcijas lādētājs Appl - apraksts

2-in-1 QI 15W bezvadu lādētājs: produkta apraksts + galvenās funkcijas

Produkta izceļ: Produkta tips: QI uzlādes stacija Ieejas strāva: 5V / 3A, 9V / 2A viedtālruņa izejas jauda: 15W austiņu izejas jauda: 3W MagSafe Saderība: Jā Interfeiss: USB-C sertifikāti: CE, RoHS Izmērs: Diametrs: 100mm, Augstums: 141mm Frekvence: 110-205KHz Maksimālais uzlādes attālums: līdz 8mm Saderība: Visas ierīces, kas atbalsta QI un MagSafe uzlādi Tālruņa izvietojums: magnētiskais Iekļauts: 1x dokstacija, 1x USB-USB-C kabelis (100 cm) Ērti uzlādējiet ierīces ar bezvadu tehnoloģiju. Savietojams ar MagSafe sistēmu. Tas aizsargā pievienotās ierīces pret pārkaršanu un pārspriegumu.
Samaziniet nepieciešamo uzlādes piederumu skaitu līdz minimumam, izmantojot funkcionālu uzlādes staciju. Šis izveicīgais sīkrīks ļauj uzlādēt visus MagSafe viedtālruņus un Apple Airpods bezvadu austiņas. Produkts ļauj uzlādēt ierīces jebkurā konfigurācijā - vienlaicīgi vai pilnīgi atsevišķi.
Minimālisma dizains Vienkāršs, estētisks dizains ar neslīdošu apdari apakšpusē ir lieliski piemērots gan darbam, gan mājām, un, pateicoties mazajam izmēram, tas uzreiz iegūs savu īpašo vietu. Uzlādes stacija neaizņem daudz vietas uz jūsu galda, tāpēc varat to novietot un izmantot pēc saviem ieskatiem.
Divu ierīču vienlaicīga uzlāde Uzlādes stacija nodrošinās tūlītēju akumulatora atjaunošanu jūsu mobilajās ierīcēs. Izmantojot QI induktīvo uzlādi, tālruni var uzlādēt ar maksimālo jaudu 15 W vai Apple Airpods 3W bezvadu austiņas. MagSafe magnētiskā funkcija darbojas tikai tieši tālrunī vai futrālī ar iebūvētu MagSafe magnētisko cilpu. * Lai pilnībā izmantotu induktīvo lādētāju, iesakām to savienot ar sienas lādētāju ar izejas jaudu 30W (V*A) un vairāk.
Drošība: Aizsardzības sistēma aizsargā pievienotās ierīces no pārkaršanas un pārsprieguma, uzlādes laikā uzturot pastāvīgi zemu temperatūru. Tāpēc ierīču atstāšana uz lādētāja pat dažas stundas ir pilnīgi droša.


Maksājuma veids

  • Pārskaitījums
  • Skaidra nauda
  • Maksājums internetā
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Piegādes metodes

  • Vietējie pārvadājumi
  • Ārvalstu pārvadājumi

Citi vairumtirgotāja piedāvājumi

Citi piedāvājumi šajā kategorijā

Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.