WELCOME SUMMER
-35%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Atklājiet Klausberg KB-7015 funkcionalitāti un izturību, kvadrātveida formas 3.0L svilpojošu tējkannu, kas izgatavota no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda. Šī tējkanna, kas izstrādāta, lai apmierinātu gan estētiku, gan veiktspēju, ir ideāla izvēle virtuvēm, kas novērtē formu un funkciju.

Mūsu tējkanna, kas izstrādāta, domājot par saderību, ir piemērota visiem gatavošanas avotiem, padarot to par daudzpusīgu virtuves pavadoni. Neatkarīgi no tā, vai jūsu siltuma avots ir gāze, elektriskais, indukcijas vai keramikas, Klausberg tējkanna ir izstrādāta tā, lai tā darbotos efektīvi.

Tējkanna, kas aprīkota ar svilpes funkciju, vārīšanas laikā izstaro skaidru signālu, pievienojot jūsu gatavošanas pieredzei drošības un ērtības slāni. Šī akustiskā funkcija nodrošina, ka varat koncentrēties uz citiem uzdevumiem, kamēr ūdens uzsilst.

Kvadrātveida forma ir ne tikai estētiski unikāla, bet arī atvieglo ērtu lietošanu. Tās dizains ir paredzēts, lai nodrošinātu gan vizuālu pievilcību, gan praktiskumu, katru reizi nodrošinot ērtu liešanas pieredzi.

Šī tējkanna, kas ir ideāli piemērota vairumtirdzniecībai, piedāvā dāsnu 3,0 litru ietilpību, kas ir lieliski piemērota vairāku tasīšu iecienītāko dzērienu pasniegšanai. Tas ir lieliski piemērots mazumtirgotājiem, kuri vēlas saviem klientiem piedāvāt kvalitatīvus virtuves piederumus.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.