FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

4x110 LED ar saules enerģiju darbināma kustības sensora gaisma

10,64 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
15 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm6986
EAN:
=VLOOKUP(A633,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Šī ar saules enerģiju darbināmā kustības sensora gaisma var būt lielisks papildinājums jūsu dārzam vai terasei. Lampai, kas izgatavota no melnas plastmasas, ir iebūvēta gaismas diode ar jaudu 6 W, kas izstaro 60 lm gaismas. Lampas gaismas kūļa leņķis ir 120°, kas ļauj apgaismot lielākus laukumus. Ra>70 krāsu atveidošanas indekss uzlabo redzamību un patieso krāsu sajūtu.
Lampai ir iebūvēts 1200 mAh ietilpības uzlādējams litija akumulators, kura uzlāde saules panelī prasa 4-6 stundas. Lampas sensora tips ir PIR (pasīvais infrasarkanais), kas nosaka kustību 8 metru attālumā un automātiski ieslēdz lampu. IP65 ūdens izturības līmenis ļauj lampu izmantot visos laika apstākļos, un sienas konstrukcija ļauj viegli uzstādīt. Lampa iedegas 8-10 stundas pēc uzlādes, tādējādi nodrošinot nakts apgaismojumuTā noteikšanas diapazons ir aptuveni .8m un noteikšanas leņķis ir 120 °, tāpēc tas aptver lielāku laukumu.

Lampas uzstādīšana ir vienkārša, jo to var piestiprināt pie sienas. Lampai ir PIR sensors, kas nosaka kustību, kā arī CDS nakts sensors, kas nosaka gaismas intensitāti, tāpēc tas automātiski ieslēdzas un izslēdzas un palīdz lampai kalpot ilgāk. Lampu var pārslēgt uz 3 dažādiem apgaismojuma režīmiem, lai jūs varētu izvēlēties pareizo režīmu atbilstoši savām vajadzībām.
Kopumā saules kustības sensora lampa, ko darbina saules enerģijas avots, ir lieliska izvēle enerģijas taupīšanai un drošam dārza vai pagalma apgaismojumam. Viegla uzstādīšana un augstas kvalitātes komponenti nodrošina, ka jūs saņemat ilgstošu un uzticamu produktu, kas atbilst jūsu vajadzībām un cerībām.

Rekvizīti:
Garums (mm) 150 mmPlatums (mm) 100 mmAugstums (mm) 55 mmMateriāls PlastmasaIebūvēta LEDejection (W) 6 WFumen (V) 3.7 VLumen (lm) 60 lmKrāsu atveidošanas indekss (CRI) Ra >70Beam leņķis 120°Ietilpība 1200 mAhUzlādējams JāIP kods IP65Saules paneļu informācija 5.5 V, 0.55 W, 45 x 80 mmSolārās uzlādes laiks (stundas) 4-6 stundasApgaismojuma laiks pēc uzlādes (stundas) 8-10 stundasSensora tips PIR



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.