FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

A2 auss gals 3 5 mm ausu tīrītājs un endoskops 6 gaismas diodes

10,09 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
33 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

1080P HD bezvadu otoskopa ausu vaska noņemšanas rīks ar digitālo eardoskopu Light, ļoti viegli un droši lietojams, palīdz pārbaudīt ausis, muti, degunu vai citas ķermeņa daļas jebkurā laikā un vietā.
3,5 mm droša un nemainīga temperatūra: Izmantojot šo novatorisko ausu endoskopu, jūs varat viegli noņemt ausu vasku vai pārbaudīt ausu infekcijas. Tas nodrošina augstas izšķirtspējas attēlu, ļaujot veikt ļoti precīzu auss kanāla un bungādiņa pārbaudi. Šis 3,5 mm ausu endoskops ir piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem. Neuztraucieties, vai tas būs karsts vai auksts, iebūvētā sistēma to regulēs nemainīgā temperatūrā.

Ūdensnecaurlaidīgs un uzlādējams USB dizains: IP67 ūdensnecaurlaidīgs ausu endoskops, vairāk piemērots pieaugušajiem, bērniem un mājdzīvniekiem. Piemērots ikdienas tīrīšanai, viegli tīrāms ar ūdeni vai noslaukiet ar spirtu, vienkārši un ērti! Šis endoskopa otoskops ir praktisks ausu, deguna, mutes, rīkles un citu veselības problēmu ikdienas novērošanai. Jūs varat rūpēties par savas ģimenes vai draugu veselību un pat saviem mājdzīvniekiem.

Neaizstājams mājsaimniecības rīks: ja jūtat niezi vai diskomfortu ausīs, jūs varat viegli pārbaudīt ausu iekaisumu ar auss endoskopu. Tas ir aprīkots ar uzlādējamu 350 mAh akumulatoru ilgām darba stundām, viegls un viegli pārnēsājams.

Izgatavots no medicīniskā PC + silikona materiāla, organiskas kvalitātes, mīksts, un silikona aizsargspraudni var pielāgot dažādām ausīm. Ar piemērotu slīpuma leņķi, kas ne tikai efektīvi attīra ausu vasku, bet arī nesaskrāpē auss kanālu. Tas atbilst auss kanāla dziļumam, kas var aizsargāt mūsu auss kanālu un bungādiņu no traumām.

Iespējas:1. Īpaši plakans 3,5 mm objektīvs2. 500W pikseļi, paaugstinātas jutības sensors3. Bezvadu WiFi savienojums, viegli lietojams4. Inovācijas Q-elastīgie ausu spaiņi

Specifikācijas:

Linu diametrs: 4,5 mm.
Fokusa attālums: 1,5-2 cm.
Pikseļi: 5.0MP
Izšķirtspēja: 1080P
Attēla sensors: COMS
Kadru nomaiņas ātrums: 30 kadri sekundē
Apkārtējā temperatūra: -10~50°C.
Gravitācijas sensors: 4 asis
Gaismas avots: 6 x gaismas diodes (5 x balta gaisma, 1 x zila gaisma)
Akumulatora ietilpība: 250 mAh.
Uzlāde no Ti Ich: 90 minūtes
Darba laiks: 90 minūtes.
Gaidīšanas laiks: 120 dienas
Ūdens izturība: (tikai objektīvs!)
Saderīgas ierīces: Lielākā daļa Android un iOS viedtālruņu un planšetdatoru (neatbalsta skatīšanos datorā).

Komplektā ietilpst:
1 x otoskops.5 x ausu aizbāznis.5 x vates tampons3 x plēkšņains tampons.5 x spirta salvete.1 x auss kanāla aizsardzības spraudnis.1 x USB datu kabelis.1 x lietotāja rokasgrāmata (angļu valoda nav garantēta).1 x uzglabāšanas kaste.

Piezīme: Pirms lietošanas pārbaudiet savu vidi. Nelietojiet produktu vidē, kur kāds skrien, lai izvairītos no izciļņiem. Šis produkts nav ieteicams bērniem līdz 3 gadu vecumam.

Vienkāršs savienojums un ātra darbība: lejupielādējiet lietotni tikai 4 soļos un instalējiet to savā ierīcē. Tālruņa iestatījumos pievienojiet Wi-Fi. Atveriet lietotni, un ekrānā parādīsies tiešraides video. Jūs varat ievietot 1080P auss endoskopu turētājā, lai to varētu viegli pārbaudīt. Saglabājiet spoguļa attēlus.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.