FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
19 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Ādas darba cimdi, lieliski piemēroti kravas automašīnu vadīšanai / pagalma darbiem / dārzkopībai / con

2,61 € /pāris cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
100 pāris
Pieejamais daudzums
15648 pāri
Valsts
Lielbritānija
Produktu grupa
Jauns  
Pēdējā aktualizācija
pirms 11 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

TOUGH & FLEXIBLE ▶ Izgatavots no rūpīgi atlasītas augstas kvalitātes govs ādas ar biezuma dziļumu virs 1,2 mm, kas ir ne tikai bieza un izturīga, bet arī mīksta un elastīga. Ja jums ir kāda veida āra uzdevumi, lai tos izdarītu, tie ir cimdi, kas jāsaņem, tie ir gan ērti, gan pietiekami izturīgi, ka jums ir nepieciešams tikai viens pāris, un tas ilgs ilgi
NODILUMIZTURĪGS & PRETSLĪDES ▶ aprīkots ar pastiprinātu plaukstas plāksteri, kas nodrošina izcilu saķeri un ādas aizsardzību. Sašūts un dubultdūriens ar pievienotu ādas slāni plaukstā, kur tie vienmēr, šķiet, nolietojas, tāpēc tas var labi pasargāt jūsu rokas no ērkšķiem, uzlīmēm, juceklīgām lietām un vīnogulāju izvilkšanas, ko tas velk, un daudz aizsardzības pret maziem skrāpējumiem un sasitumiem, kas rodas parasto palīgstrādnieku lietu laikā.un vīnogulāju izvilkšana, ko tas velk.
ĒRTS UN AIZSARGĀTS ▶ Piedurknes šuves ir dubultā slēdzenes sašūtas ar augsta blīvuma vītni, tām ir elastīga plaukstas locītavas josla labākai piemērotībai, jauka dāvana kravas automašīnas vadītājam un lieljaudas strādniekam, un tas ir pirmais rīks pagalma darbiem vai jebkāda veida darbiem ap māju.
PLAŠS PIELIETOJUMS ▶ Šīs cimdu īpašības un izcilā kvalitāte padara to noderīgu pagalmam, motociklu braukšanai, kravas automašīnu vadīšanai, dārzkopībai, būvniecībai, žogu nostiprināšanai, lieljaudas darbiem, malkas griešanai, noliktavai, kempingam, sētai / saimniecībai, ainavu veidošanai, diy, garāžai, pārvietošanai, metināšanai, slīpēšanai, smalcināšanai, mulčēšanai, rakšanai un jebkuram smagam vai āra darbam.
PROFESIONĀLĀ RAŽOŠANA ▶ Kim Yuan ir vairāk nekā 20 gadu pieredze ādas darba cimdu ražošanā, tāpēc mēs zinām, kā izvēlēties augstas kvalitātes ādu un izgatavot augstas kvalitātes darba cimdus, šie cimdi var labi aizsargāt jūsu rokas, mēs esam pārliecināti, ka šos cimdus var salīdzināt ar līdzīgiem cimdiem tirgū.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.