FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
20 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Mēs esam priecīgi piedāvāt jums zaļus basketbola šortus no Adidas Ekit zīmola par izcilu cenu 10 € katrs. Šī ir akciju likvidācija, kas nozīmē, ka jūs saņemat lieliskas cenas par šo kvalitatīvo preci.

Adidas Ekit basketbola šorti ir izstrādāti, lai nodrošinātu optimālu komfortu spēlētājiem. Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tie ir gan spēcīgi, gan viegli, ļaujot lielu pārvietošanās brīvību laukā. To spilgti zaļais dizains piešķir jūsu basketbola apģērbam papildu stila pieskārienu.

Izmantojiet šo ārkārtas piedāvājumu, lai aprīkotu savu basketbola komandu vai atjaunotu savu sporta garderobi. Adidas Ekit basketbola šorti ir pieejami dažādos izmēros, lūdzu, skatiet izmēru rokasgrāmatu, lai izvēlētos sev piemērotāko.

Nepalaidiet garām šo iespēju iegūt kvalitatīvus basketbola šortus par nepārspējamu cenu. Veiciet pasūtījumu tūlīt un izbaudiet ātru un uzticamu piegādi. Ja jums ir kādi jautājumi vai pieprasījumi pēc papildu informācijas, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums. Mēs esam jūsu rīcībā, lai palīdzētu jums izdarīt izvēli.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.