FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Alumīnija folijas lente, ūdensnecaurlaidīga jumta seguma lente

15,25 € /gabals cena bez nodokļa
Jāvienojas

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
15 gabali
Valsts
Austrālija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
PS-15025BT
Pēdējā aktualizācija
pirms 9 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

IESPĒJAS
> Zīmols: Prime Solutions
> Izgatavots ilgmūžībai
> Augstas kvalitātes materiāls
> Viegla pieķeršanās
> Laba izturība pret plīsumiem
> Nevainojama apdare

SPECIFIKĀCIJAS
>Līme: akrils
> Materiāls: alumīnija folija + līme + papīrs
> Līmes veids: ar ūdeni aktivēta, karsta kausēta
>Funkcija: ūdensizturīgs
>Līmējošā puse: vienpusēja
>Temperatūra:-40 ~ +120 °C
>Pieejamie izmēri: 75mmx35m, 96mmx25m, 150mmx25m

IEPAKOJUMS IEKĻAUTS
Pēc pasūtījuma

PAR PRODUKTU
Pārtrauciet cīnīties ar nekārtīgu, neuzticamu un apgrūtinošu līmlenti. Prime Solutions alumīnija folijas lente ir jauna, moderna alternatīva lietošanai mājās un profesionālai lietošanai. Mūsu alumīnija folijas lente ir stiprāka par līmlenti, vieglāk lietojama un uzticamāka visām jūsu līmēšanas vajadzībām. To var izmantot gandrīz jebkam – sākot ar kastīšu aizzīmogošanu un beidzot ar plakātu montāžu un ierīču cauruļu nostiprināšanu. Tas ir lieliski piemērots projektiem, kas ir ceļā un kuriem nepieciešams ātrs risinājums.

>Prime Solutions alumīnija folijas lente ir viegla, viegli lietojama alumīnija folijas lente, kuru var tikai griezt un saplēst. Tas nodrošina vislabāko naudas vērtību, jo to var viegli atkārtoti izmantot vairākos projektos, nevis tērēt daudz par vienreiz lietojamām lentēm. Tas nenodara nekādu kaitējumu nevienai virsmai, bet tajā pašā laikā tas efektīvi pielīp sev vai apkārtnei.

> Alumīnija folijas lentes tiek izmantotas stikla šķiedras un alumīnija kanāla plātņu šuvēm un savienojumiem. Pārklāti ar spiedienjutīgu līmi uz gumijas bāzes, tie nodrošina lielisku barjeru pret tvaikiem un atbilst nelīdzenām virsmām. Alumīnija folijas lenti var izmantot siltumizolācijas ekranēšanai un pārklāšanai. Turklāt tas ir gatavs lietošanai.
>Aptiniet izolāciju ap katru kanālu, lai tvaika barjeras pamatne būtu vērsta uz āru. Uzmanīgi noblīvējiet katru šuvi ar folijas lenti. Turpiniet darboties katra kanāla garumā, nodrošinot, ka katrs izolācijas rullis ir droši pielīmēts pie blakus esošās izolācijas sloksnes.
> Alumīnija folijas lentes ir pārklātas ar polimēru, un tās ir lieliski piemērotas elektrisko kabeļu pārklāšanai. Lentes var izmantot arī instrumentu, izolācijas kabeļu un citu temperatūras jutīgu elektrisko materiālu ietīšanai.
>Prime Solutions alumīnija folijas lente ir izturīgs, noturīgs un uzticams produkts, kas nenolobīsies un neplīsīs. Atšķirībā no citām tirgū pieejamajām lentēm, šī lente neatstās atlikumus un to var noņemt, neatstājot aiz sevis lipīgus atlikumus. Lente ir laba izvēle, ja nepieciešams aizzīmogot un aizsargāt.
>Alumīnija folijas lente nodrošina atstarojošu slāni uz jutīgām un delikātām virsmām, pasargājot tās no augstas temperatūras, ultravioletās un infrasarkanās gaismas, kā arī mitruma un noteiktām ķīmiskām vielām. Sintētiskās gumijas līmējošā pamatne nereaģē, tāpēc to var uzklāt uz jebkuras virsmas.

PIEZĪME. Šī prece tiks nosūtīta no Austrālijas ar ātrās piegādes pakalpojumu visā Austrālijā. **Parasta loģistikas/kurjerpasta darbības laikā (izņemot jebkādus traucējumus vai sastrēgumus), piegādes laiks ir aptuveni 3-6 darbadienas adresēm lielākajās pilsētās, apdzīvotās vietās un apdzīvotās vietās. Lauku adresēm var būt papildu kavēšanās par pāris darba dienām.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.