FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Amoner Lightning Cable 1.8 metri - MFi sertificēts, neilona pīts USB uzlādes un datu kabelis

Produkta apraksts:
Atklājiet Amoner Lightning kabeļa ērtības un uzticamību, kas īpaši izstrādāts Apple ierīču sinhronizēšanai un ātrai uzlādei. Šis 1,8 metrus garais MFi sertificētais kabelis ir lieliski piemērots iPhone, iPad un iPod, nodrošinot maksimālu saderību un veiktspēju.

Galvenās iezīmes:

MFi sertifikācija: Amoner Lightning kabelis ietver oficiālu Apple izlaistu mikroshēmu, kas garantē, ka ierīces ir droši sinhronizētas un uzlādētas ar maksimālo ātrumu.

Ideāla saderība: MFi sertificētais kabelis ir saderīgs ar visām Apple ierīcēm, kurām ir 8 kontaktu Lightning savienotājs: iPhone 12/12Pro/12ProMax/11/11 Pro Max/XS/XS Max/XR/X/8/8 Plus un iPad Mini/Air/Pro.

Kvalitatīvi materiāli: Augstas kvalitātes neilona pīts kabelis iztur biežu lietošanu un saliekšanu, saglabājot tā integritāti pat pēc vairāk nekā 5000 reižu saliekšanas.

Ātra datu pārsūtīšana un uzlāde: pastiprināti kabeļu serdeņi nodrošina īpaši ātru datu pārraides ātrumu līdz 30MB/s un uzlādes jaudu 5V / 1A, 5V / 2.1A, 5V / 2.4A.

Krāsa un dizains: Stilīga melnā un zilā krāsu kombinācija, kas piešķir tai elegantu izskatu.

Produkta izmēri un svars: Iepakojuma izmēri ir 14 x 10,2 x 2,6 cm un sver 70 gramus, padarot to viegli pārnēsājamu un uzglabājamu.

Ideāla izvēle: Šis kabelis ir ideāli piemērots tiem, kas meklē uzticamu Lightning kabeli savām Apple ierīcēm, kas piedāvā ilgstošu un ātru datu pārraides ātrumu. Lieliski piemērots lietošanai mājās, birojā vai ceļojumos.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.