FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

0 iemesli, kāpēc izvēlēties veselīgus lateksa matračus:

Lateksa matraču odere satur ne tikai lateksu - lateksu 100% - tiem ir viss lateksa kodols. Latekss nāk no gumijas koka Havea Brasiliensis un ir elastīgs materiāls dabā.
Matrači ir ļoti ērti lateksa. Pateicoties 7 cietības zonām, tās rada vienmērīgu atbalstu ortopēdiskajiem muguriņiem visā tā garumā.
Dabiskās īpašības LaTeX nodrošina veselīgu vidi bez mikroorganismiem, ērcēm, baktērijām un putekļiem. - alerģiju, astmas un citu iekaisuma procedūru ierosinātāji
Lateksa matračiem ir labāks vertikālo un horizontālo gaisa vadu tīkls, kas nodrošina labu ventilāciju un svaiga gaisa matraci, kas garantē miegu.
Vienveidīgie lateksa matrači nodrošina pilnīgu relaksāciju visa ķermeņa muskuļiem un uzlabo asinsriti.
Lateksa matrači ir izgatavoti no videi draudzīgiem produktiem un atbilst visām mūsdienu dzīves prasībām harmonijā ar dabas likumiem. Tie nesatur poliuretānu vai citas vielas vai ķīmiskas vielas.
Lateksa matračus ir izstrādājusi NASA (astonautilor miegam bezsvara stāvoklī). Tos ražo ar Dunlop tehnoloģiju, lai gulētu uz grīdas, kur jums ir nepieciešams ķermeņa svars un ortopēdiskais atbalsts.
Lateksa matračiem ir noņemami rāvējslēdzēju pārvalki, kas padara tos ļoti viegli tīrāmus un mazgājamus.
Lai nodrošinātu izcilas lateksa izolācijas īpašības, vasaras karstums un ziemas aukstums
Latekss ir materiāls, kas ir elastīgs dabā - atkal tā sākotnējā forma pēc deformācijas ir daudzkārtēja un nepārtraukta, kas garantē tā ilgu kalpošanas laiku.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.