FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
9 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

120 cm dabīgs džutas apaļš paklājs, unikāla un mūžīga meistarība telpās un ārā

29,00 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
100 gabali
Valsts
Itālija
Produktu grupa
Jauns  
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Atklājiet apaļa paklāja, kas izgatavots no dabīgas džutas, rotāts ar kokvilnas tapām un pilnībā roku darbs, autentiskumu un eleganci. Katrs gabals ir neaizvietojams, augstas kvalitātes meistarības rezultāts.

Šim paklājam ir unikāla konsistence, kas ir patīkama pieskārienam, radot siltumu un mājīgumu jebkurā telpā. Tas harmoniski iekļaujas dažādos interjeros, neatkarīgi no tā, vai tie ir skandināvu, klasiskie, bohēmiskie vai pat mūsdienīgā industriālā bēniņu tipa vidē.

Ideāli piemērots izmantošanai ārpus telpām, tas atradīs savu vietu uz terases, balkona vai verandas. Jāatzīmē, ka paklājam var būt nepieciešams zināms laiks, lai pēc izsaiņošanas atgrieztos optimālajā formā.

Runājot par īpašībām, šis ar rokām darinātais paklājs ir izgatavots no 60% džutas un 40% kokvilnas, tā diametrs ir 120 cm, un tas nodrošina izturību un izturību. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tīrīšana jāveic uzmanīgi: nemazgājiet ar ūdeni, dodiet priekšroku profesionālai ķīmiskai tīrīšanai, izmantojot tetrahloretilēnu vai citus šķīdinātājus, kas uzskaitīti zem simbola F, delikātai apkopei.

Ar savu apaļo formu un gludo dizainu šis džutas paklājs ir īsts aicinājums uz komfortu un dabisku eleganci, vienlaikus lieliski piemērots vairumtirdzniecības piedāvājumam.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.