WELCOME SUMMER
-35%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Apple iPhone 6s 64 GB + jauns magnēta ātrās uzlādes kabelis un jauns adapteris iPhone tālrunim un jauns strāvas kontaktdakša, kā arī jauns Flip Flop vāciņš.
Apple iPhone 6s 64 GB space grey krāsā pārliecina ar savu 12 megapikseļu kameru un Touch ID pirkstu nospiedumu sensoru.
Ko piedāvā iPhone 6s?
Apple iPhone 6s 64 GB piedāvā 4,7 collu Retina HD displeju ar 3D Touch. Kamerai ir fokusa pikseļi un patiesā toņa zibspuldze, un tā ļauj uzņemt Live Photos: tiek ierakstītas arī 1.5 sekundes pirms un pēc faktiskā attēla. Priekšpusē ierīce ir aprīkota ar 5 megapikseļu FaceTime HD kameru, kas ir lieliski piemērota arī pašbildēm. LTE līdz 300 Mbit/s un WLAN nodrošina ātru sērfošanu internetā. Dizainu raksturo nepārtraukts unibody izskats.
Kāpēc iPhone 6s joprojām ir tā vērts
IPhone 6s ir devītās paaudzes viedtālrunis no Apple un pirmo reizi bija pieejams 2015. gada septembrī. Kopš tā laika ASV ražotājs ir izlaidis vairākus citus pēctecīgus modeļus. Apple iPhone 6s iegāde joprojām ir vērtīga: ierīce iegūst zemo cenu un joprojām atbalsta visus jaunos iOS atjauninājumus. Tā rezultātā jūsu iPhone vienmēr ir jaunākā operētājsistēma un piedāvā visas parastās funkcijas. 6s īpašais ir tā izmērs: tas ir kompaktākais iPhone tirgū.
Kam ir piemēroti 6s?
Apple iPhone 6s ir reāls ieteikums visiem Apple faniem, kuri vēlas lētu ierīci. Maksājiet mazāk par savu iPhone, neapdraudot kvalitāti un funkcijas. Pirkstu nospiedumu sensors, divas godalgotās kameras un A9 procesors ar 64 bitu darbvirsmas arhitektūru padara iPhone 6 par visaptverošu viedtālruni ikdienas lietošanai. Vēl viens plus punkts ir ērta un intuitīva darbība, kas padara to vieglu pat jauniem lietotājiem.
Ierīce ir A stāvoklī / tikpat laba kā jauna, bet tiek pārdota kā lietota bez garantijas.
Visas ierīces, kas strādā ar akumulatoriem, ir 70-100% uzlādētas
Ierīce ir pārbaudīta ar iTunes.
Bez Simlock tādējādi bez maksas visiem tīkliem.
Preces tiek pārdotas bez jebkādas garantijas, bez konversijas samazināšanas vai atgriešanas.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.