FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Apzināta K6 viedā aproce bērniem

7,56 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
iPad
SKU:
holm6951
EAN:
=VLOOKUP(A720,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Šis fitnesa izsekotājs ir īpaši izstrādāts bērniem, kas vecāki par 5 gadiem. Tas var mudināt bērnus attīstīt labus sporta paradumus un kļūt veselīgākiem. Bērnu fitnesa pulkstenim ir daudz praktisku funkciju, lai apmierinātu bērnu ikdienas vajadzības. Tas būs labākais veselības pavadonis un lieliska dāvana bērniem.

Aktivitāšu izsekotājs visai dienai: 24 stundu aktivitāšu izsekotājs automātiski uzskaita bērnu soļus, attālumus un sadedzinātās kalorijas. Tas atbalsta 14 darbības veidus.

Plaša saderība: saderīga ar iOS 9.0 vai jaunāku versiju un Android 6.0 vai jaunākiem viedtālruņiem (nav saderīga ar personālajiem datoriem, iPad vai planšetdatoriem).

Veselības monitors: automātiski izsekojiet savu bērnu ikdienas reāllaika sirdsdarbības ātrumu un skatiet savu bērnu sirdsdarbības ātruma diagrammu APP. Varat arī iestatīt sirdsdarbības modinātāju. Kad sirdsdarbības ātrums pārsniedz augšējo robežu, tas atgādina bērniem ar vibrāciju.

Miega izsekotājs: automātiski izsekojiet bērnu miegu un parādiet miega datus APP, lai palīdzētu jums labāk izprast bērnu miega stāvokli un izveidot veselīgākus grafikus.

IP68 ūdensnecaurlaidīgs dizains: Ar IP68 ūdensizturību bērni var baudīt peldēšanu un citus ūdens sporta veidus.

Vairākas pulksteņu sejas: Ir vairākas dažādas pulksteņu sejas, no kurām izvēlēties, visas ir ļoti jaukas un atšķirīgas, paredzētas bērniem, un bērni var izvēlēties savu iecienītāko pulksteņa ciparnīcu.

Klusais modinātājs: iestatiet līdz pat 10 modinātājiem, lai jūsu bērni varētu viņiem atgādināt piecelties, dzert ūdeni, lietot medikamentus un daudz ko citu, nepalaižot garām svarīgas lietas. Klusa vibrācijas trauksme var neļaut citiem jūs traucēt.

Hronometrs: kamēr jūsu bērni trenējas vai mācās, pulkstenī varat ieslēgt hronometra funkciju. Šis rīks var palīdzēt bērniem izsekot un optimizēt viņu treniņu ietekmi.

Kameras tālvadības pults: Jūs varat tieši vadīt savu mobilo tālruni, lai uzņemtu attēlus, lai jūs un jūsu bērni varētu izbaudīt laimīgu laiku un iemūžināt šos skaistos mirkļus.

Viedais paziņojums: Ir ļoti ērti spēt lasīt mobilā tālruņa paziņojumu tieši no pulksteņa.

Super akumulatora darbības laiks: ilgst līdz 7 dienām pēc pilnas uzlādes.

Ērta uzlāde: Izmantojiet iebūvēto USB uzlādes metodi, vienkārši atvienojiet siksnu un pulksteni un pievienojiet pulksteņa mikroshēmas galu jebkuram USB portam uzlādei, bez papildu uzlādes kabeļiem.

Maināmas siksnas: Četras regulējamas siksnas dažādās krāsās, mīkstas un ērtas, piemērotas 5-7,3 collu plaukstas locītavām.

Galvenās funkcijas

Sirdsdarbības monitors
Miega monitors
Pedometrs
Hronometrs
Klusa trauksme
Kaloriju aprēķins
Kameras tālvadības pults
Zvans /SMS / Ziņojuma atgādinājums

Specifikācijas

Samontētā produkta svars
0,17 mārciņas

Krāsu
Dzeltenīgi gaiši zils

Sērijas numurs
WF-K6-YL-WM1

Ražotājs
Apzinātu

Samontētā izstrādājuma izmēri (L x W x A)
5,50 x 3,15 x 1,18 collas



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.