FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
9 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Ārējā krāsa Noua

0,75 € /litrs cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
30 litrs
Pieejamais daudzums
1000 litri
Valsts
Rumānija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
15 dienas
SKU:
C1525613
Pēdējā aktualizācija
pirms 8 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Tā ir mazgājama krāsa fasādēm ar šādām īpašībām: mazgājamība laba izturība pret fizikālo, ķīmisko un laika apstākļu izturību, laba nodilums, laba slēpšanās spēja, ātra žāvēšana, ūdens tvaiku caurlaidība, laba saķere ar pamatni, vienpusēja plēve, matēta, kas ļoti labi piepildās porās.

Pielietojums: izmanto fasādēm un iekšējām virsmām, kuru apdare ir pakļauta nolietojumam (piemēram, ēkas). Tas ir ieteicams visām sienu virsmām, parastajām, ķieģeļu, ģipša, drywall utt. To var konsekventi lietot virs vecā mūra. Nav ieteicams uti¬lizarea krāsu veikals Kontaktligzdas un citas fasādes daļas, kas nonāk saskarē ar grīdu, tiek nodrošinātas tikai pēc atbilstošas blīvēšanas.

Virsmas sagatavošanas pamatne: Jaunu krāsu var uzklāt uz izlīdzinātām, tīrām, sausām un nestspējīgām virsmām (bez vielām, kas var novērst saķeri: taukiem, bitumeniem, putekļiem utt.).

Lietošanas instrukcija: Pirms lietošanas spaiņa saturs rūpīgi jāsamaisa. Nejauciet ar citām krāsām. Neatkarīgi no to veida, virsmas jāgruntē ar Primer akrila krāsām Expert. Pēc gruntējuma uzklāšanas ieteicams, lai to žāvēšanas laiks būtu no 4 līdz 6 stundām. Jauna ārējā krāsa tiek uzklāta ar otu, rullīti vai izsmidzināta divos gaisa slāņos mazāk. Lai novērstu ēsmas un nogulsnes, katra krāsas kārta tiks uzklāta vienā solī (bez pārtraukuma). Ja nepieciešams, to var pievienot līdz 10% ūdens, lai iegūtu šķidrāku konsistenci, pēc tam homogenizēt. Starp slāņu uzklāšanu ir pārtraukums recoman¬dată 2 stundas (20 ° C temperatūrā un relatīvajā mitrumā 60%).

Diapazons: Jauna ārējā krāsa var pārklāt 10 līdz 12 m2 / L pārklājumā atkarībā no atbalsta veida un kvalitātes. Iepakojums: plastmasas spainis. Uzglabāšana: Vēsā, sausā, temparatūrā no 5 ° C līdz 30 ° C oriģinālajā iepakojumā, neatvērts. Va¬labilitēt 24 mēnešu laikā no izgatavošanas dienas, ievērojot iepakošanas nosacījumus, un depozitare atbilst. Skatiet ražošanas datumu un partijas, kas atzīmētas uz iepakojuma.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.