WELCOME SUMMER
-35%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Augstākās kvalitātes 100% dabīgi produkti Pārtikas kvalitātes eksporta cena Salds svaigs

2,10 € /kilograms cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 kilograms
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Latvija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
7 dienas
EAN:
4549292009064
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Svaigi bumbieri ir apburoši augļi, kas pazīstami ar savu saldo, sulīgo mīkstumu un atšķirīgo garšu. Bumbieru dzimtene ir Eiropa un Āzija, bet tagad tos audzē daudzos mērenos reģionos visā pasaulē. Tie ir dažādu formu, izmēru un krāsu, tostarp zaļā, dzeltenā, sarkanā un brūnā krāsā, atkarībā no šķirnes.

Izvēloties nogatavojušos bumbierus, ir svarīgi viegli nospiest pie stublāja, lai pārbaudītu nelielu maigumu, norādot uz gatavību. Ādas krāsa var nedaudz mainīties, kad bumbieris nogatavojas, taču tai parasti jābūt gludai un bez lieliem plankumiem vai sasitumiem. Dažas bumbieru šķirnes, piemēram, Bartlett bumbieri, nogatavojoties mainās no zaļas uz dzeltenu, bet citas, piemēram, Anjou vai Bosc bumbieri, saglabā savu krāsu.

Lai baudītu svaigu bumbieri, varat to vienkārši izskalot zem auksta ūdens, lai noņemtu netīrumus vai atlikumus. Bumbierus var ēst ar ādu vai mizot, atkarībā no personīgajām vēlmēm. Nobriedušu bumbieru mīkstums ir mīksts un sulīgs, ar saldu garšu, kas var nedaudz atšķirties atkarībā no šķirnes.

Svaigus bumbierus var baudīt atsevišķi kā atsvaidzinošu uzkodu vai pievienot augļu salātiem, siera platēm vai desertiem, lai iegūtu gardi saldu pieskārienu. Tos var pagatavot arī dažādos veidos, ieskaitot malšanu, cepšanu, grilēšanu vai sautēšanu, lai izveidotu dažādus izvēlīgus ēdienus.

Papildus apburošajai gaumei bumbieri ir barojoša izvēle, kas bagāta ar šķiedrvielām, vitamīniem un antioksidantiem. Svaigu bumbieru iekļaušana sabalansētā uzturā var veicināt gremošanas veselību, sirds veselību un vispārējo labsajūtu.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.