FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

UniQat 462-detaļu rokas instrumentu komplekts ar augstas precizitātes griezes momenta uzgriežņu atslēgu - profesionālas kvalitātes, pavisam jauns

3,20 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
462 gabals
Pieejamais daudzums
462 gabali
Valsts
Lietuva
Produktu grupa
Jauns  
Pēdējā aktualizācija
pirms 2 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Iepazīstinām ar profesionāla līmeņa UniQat rokas instrumentu kolekciju, kurā ir plašs 462 detaļu komplekts, kas aprīkots ar augstas precizitātes griezes momenta uzgriežņu atslēgu. Šī visaptverošā pakete kalpo kā būtisks daudzskaitlis dažādiem lietojumiem, kas pielāgoti, lai atbilstu prasīgajiem kvalitātes un veiktspējas standartiem.

Mūsu UniQat rokas instrumenti ir izstrādāti, lai nodrošinātu izturību un uzticamību. Katrs gabals ir izgatavots no izciliem materiāliem, nodrošinot ilgstošu lietošanu un izcilu izturību pret nodilumu, atspoguļojot zīmola apņemšanos sasniegt izcilību.

Šīs kolekcijas izcēlums ir griezes momenta uzgriežņu atslēga, kas slavena ar precīzu sprieguma kontroli. Tā rūpīgais dizains atvieglo precīzus griezes momenta iestatījumus, tādējādi garantējot precizitāti ik uz soļa. Neatkarīgi no tā, vai tas ir paredzēts rūpnieciskiem, automobiļu vai pašdarinātiem projektiem, šis komplekts nodrošina pareizo rīku jebkuram uzdevumam.

Specifikācijas: Ražotājs: UniQat, Stāvoklis: Jauns. Piedāvājums paredzēts lielapjoma 462 vienību iegādei. Lūdzu, ņemiet vērā, ka cena ir bez PVN.

Ja jums ir kādi jautājumi vai vēlaties veikt pasūtījumu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums. Mēs labprāt palīdzēsim.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.