FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
17 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

PLANTUP augstumā salokāmais puķu statīvs ir visefektīvākais stādīšanas veids. Tas sastāv no ziedu formas podiņiem, kas sakrauj viens otram virsū, ideāli piemēroti garšaugiem, zaļumiem, ziediem, dārzeņiem un daudz ko citu.

Vienkārši iegremdējiet augšējo katlu, un ūdens no tā plūdīs uz zemākajiem līmeņiem. Podi ir stingri novietoti viens otram virsū. Stendā var ievietot līdz 21 augam, un to var padarīt vēl augstāku ar stiprinājumiem. Ideāli piemērots balkoniem vai maziem dārziem.

OPTIMĀLA TELPAS IZMANTOŠANA: PLANTUP ir ideāli piemērots mazām telpām, kur nav parasto dārza zonu, piemēram, dzīvokļiem un pilsētvidei.
IDEĀLI PIEMĒROTS IESĀCĒJIEM: Augstumā salokāmie puķu podi ir ideāls sākuma komplekts garšīgu zemeņu, sulīgu ziedu un aromātisko garšaugu audzēšanai.
PAŠAPKALPOŠANĀS SISTĒMA: Katrā dēstu kabatā ir iebūvēta laistīšanas tvertne, no kuras ūdens notek uz leju. Šī drenāžas sistēma ļauj ūdenim plūst uz zemākiem līmeņiem, līdz tas sakrājas apakšējā paplātē. Tas novērš sakņu puves un saglabā augus veselīgus.

Krāsa: balta vai ķieģeļu



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.