FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Tracer Stilo ir bezvadu austiņas, kas piedāvā bezvadu komfortu, ko varat novērtēt jebkurā situācijā. Neatkarīgi no tā, vai atrodaties aizraujošas iecienītās datorspēles spēlēšanas laikā vai smaga kardio treniņa laikā, Tracer austiņas ļauj baudīt iecienīto mūziku bez apmulsuma. Turklāt, pateicoties lielas ietilpības akumulatoram, jums nav jāskaita līdz nākamajai uzlādes reizei.

• Aktīvā trokšņu samazināšana
• Bluetooth 5.0 tehnoloģija
• 40 mm draiveri
• Ilgmūžīgs akumulators
• Bluetooth profilu atbalsts
• Iebūvēts mikrofons
• Ausu aizsargi izgatavoti no materiāla, kas ir patīkams taustei

Klusums, kad tas ir nepieciešams
Pateicoties ANC sistēmai, kas samazina nevēlamo troksni, jūs ātri izolējat sevi no apkārtējā trokšņa. Tracer austiņas samazina fona troksni pat tad, ja neklausāties mūziku.

Ērtas vadības ierīces
Tracer Stillo bezvadu austiņas ir aprīkotas ar Bluetooth 5.0 tehnoloģiju, pateicoties kurai tās darbojas ar viedtālruņiem un planšetdatoriem 10 metru rādiusā.

Neierobežota mūzika
Tracer Stillo austiņām ir jaudīgs 300 mAh akumulators, kas nodrošina līdz pat 15 stundām nepārtrauktu iecienītās mūzikas atskaņošanu vai tālruņa zvanus. Gaidīšanas režīmā austiņas var darboties līdz 180 stundām, tāpēc tās nav jālādē.

Revolucionāra skaņa
Izbaudiet skaidru un spēcīgu skaņu. Lielie un efektīvie draiveri ar 40 mm diametru, kas iebūvēti austiņās, nodrošina precīzu skaņas reproducēšanu.

Aizraujoša spēle
Tracer bezvadu austiņas ir arī lieliska iespēja spēļu entuziastiem. Tie darbojas ar visām konsolēm, kas atbalsta Bluetooth tehnoloģiju, lai jūs varētu baudīt spēli netraucēti no apkārtējiem trokšņiem. Iebūvētais mikrofons ļauj uzturēt kontaktus ar pārējo komandu tiešsaistes spēles laikā. Turklāt, izmantojot universālo 3,5 mm mini ligzdu, varat viegli izveidot savienojumu ar lielāko daļu ierīču.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.