FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Auto lādētāja sadalītājs 100W jaudīgs 6xUSB klēpjdatoram

10,90 € /gabals cena bez nodokļa
Pasūtījumi

Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
iPhone - Motorola - Apple - Samsung
SKU:
70019
EAN:
5905601810018

Kontakts Piezvanīt

Auto lādētāja sadalītājs 100W jaudīgs 6xUSB klēpjdatoram - apraksts

Auto lādētājs 100W produkta apraksts + galvenās iezīmes

Galvenās iezīmes: Produkta tips: Automašīnas lādētājs Barošanas avots: Cigarešu šķiltavas ligzda, DC 12-24V Jauda: 100W Spriegums: 5V 3A Pretsprieguma sistēma: Jā Kabeļa garums: 1.5 m Savienotāju skaits: 6 Vienlaicīgi uzlādētu ierīču skaits: 6 USB izeja TYP-C 1/2: 5V— 3A 9V— 3A 12V— 2.5A(30W Max) USB izeja TYPE-C 3/4: 5V— 3A 9V— 2.22A 12V— 1.67A(20W Max) Quick Charge 3.0 izeja: 5V— 3A 9V— 2A 12V— 1.5A (18W Max) Saderība: viedtālruņi, planšetdatori, klēpjdatori un citas mobilās ierīces Komplektā: 1x automašīnas lādētājs, 1x aizsargvāciņš, lietotāja rokasgrāmata
Ātra uzlāde 100 W automašīnas lādētājs ir lielisks sīkrīks jūsu automašīnai gariem braucieniem. Uzlādējiet līdz 6 ierīcēm vienlaicīgi! Tas ir ideāli piemērots viedtālruņiem, planšetdatoriem, GPS navigācijai un citām ierīcēm, kurām nepieciešama ātra jauda. Tikai pēc dažām savienojuma minūtēm jūsu ierīces būs gatavas darbam! Ierīcei ir 2 USB porti, kas aprīkoti ar Quick Charge 3.0 tehnoloģiju, kas nozīmē, ka jūsu ierīces ātri uzlādēsies. Turklāt četri iebūvētie USB Type-C porti ļauj savienot populārākās ierīces.
Līdz 6 uzlādes pieslēgvietām! Tas ir neaizstājams sīkrīks, kas nodrošinās pilnu jaudu jūsu elektroniskajām ierīcēm, ceļojot ar automašīnu. Automašīnas lādētājam ir četri USB Type-C porti un divi USB-A porti. Priekšējā daļa: C tipa USB tips - PD30W C tipa USB - PD20W USB-A - QC 3.0 18W Atpakaļ: C tipa USB - PD30W C tipa USB - PD20W USB-A - QC 3.0 18W Izturīgais dizains garantē izturību, un kompaktais dizains ļauj to viegli ievietot jebkurā cigarešu šķiltavu slotā.
Montāžas skava Ar iebūvētu klipu mūsu lādētāju ir viegli piestiprināt pie aizmugurējiem sēdekļiem, ļaujot citiem pasažieriem vienlaikus uzlādēt savas ierīces. Šis ērtais risinājums ļaus jums jebkurā laikā savienot viedtālruni, neizmantojot lādētāju.
Droša uzlāde ar pilnu jaudu 100W Lādētājs ļauj uzlādēt populārākās ierīces m.in.: Apple — iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone XR, iPhone XS Samsung - Galaxy S23, Galaxy S22, Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy Note 21, Galaxy Note 20, Galaxy Note 10 Motorola - Moto G Stylus 5G/Moto G/Moto G Power/Moto G71s/G82/G52/G22/E32/Moto Edge 30/30 Pro/X30/S30/Moto Tab G70/Moto G200 5G/ un daudzi citi, piemēram, planšetdatori, klēpjdatori, skaļruņi, sporta kameras! Šis produkts ir aprīkots ar inteliģentu aizsardzību, kas aizsargā pret pārkaršanu, īssavienojumu, pārspriegumu un strāvas pārslodzi. Tātad jūs varat būt pārliecināti, ka uzlādes process notiek optimāli un droši.
Sertifikāti QI lādētājam ir CE, ROHS un FCC sertifikāti CE sertifikāts - tas pierāda, ka produkts atbilst Eiropas prasībām attiecībā uz drošību, veselību, vides aizsardzību un patērētājiem. ROHS sertifikāts apstiprina, ka produkts atbilst noteiktiem kaitīgo vielu ierobežojumiem. FCC sertifikāts apstiprina, ka produkts netraucē citām radioiekārtām un atbilst elektromagnētiskā starojuma robežām.
Produktu galerija:
Bieži uzdotie jautājumi Vai šis lādētājs atbalsta ātru uzlādi?
Jā, mūsu automašīnas lādētājam ir divas USB pieslēgvietas ar Quick Charge 3.0 tehnoloģiju, kas ļauj ātri uzlādēt saderīgas ierīces, piemēram, viedtālruņus, planšetdatorus un GPS navigāciju.
Vai vienlaikus var uzlādēt vairākas ierīces?
Protams! Lādētājam ir pat 6 USB porti, tostarp 4 C tipa porti un 2 porti ar Quick Charge 3.0 tehnoloģiju, kas ļauj vienlaikus uzlādēt vairākas elektroniskās ierīces.
Vai šis lādētājs ir drošs manām ierīcēm?
Jā, mūsu lādētājs ir aprīkots ar inteliģentu aizsardzību, kas aizsargā pret pārkaršanu, īssavienojumu, pārspriegumu un strāvas pārslodzi. Jūs varat būt pārliecināti, ka uzlādes procesa laikā jūsu ierīces ir pilnīgi drošas.

Viss pa rokai! Apskatiet citus mūsu piedāvājumus un izvēlieties sev nepieciešamos piederumus. Atminēties! Pie mums jūs atradīsiet vairākus piederumus, piemēram: rūdītu stiklu, rokturus, automašīnu lādētājus, FM raidītājus, kabeļus vai austiņas.


Maksājuma veids

  • Pārskaitījums
  • Skaidra nauda
  • Maksājums internetā
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Piegādes metodes

  • Vietējie pārvadājumi
  • Ārvalstu pārvadājumi

Citi vairumtirgotāja piedāvājumi

Citi piedāvājumi šajā kategorijā

Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.