FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
19 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Izmantojot Tracer MobiMirror FHD V2 Pro video ierakstītāju, jūs uz ceļa jutīsities vēl drošāk nekā iepriekš. Tracer MobiMirror ierīce noderēs ne tikai skaistu maršrutu un skatu fiksēšanai, bet primāri kā pierādījums avārijas vai cita ceļu satiksmes negadījuma gadījumā. Darbību atvieglo arī lielais displejs ar 5 collu diagonāli.

• Augstas kvalitātes Full HD attēls.
• Divas kameras: priekšējā un aizmugurējā – dubultā ierakstīšanas zona un vairāk pierādījumu, ja braukšanas laikā notiek bīstams incidents.
• G-sensora notikumu noteikšanas sensors.
• Viegli uzstādāms – kamera auto spoguļa pārklājuma formā.

Lielisks attēls augstā Full HD kvalitātē
Kamera fiksē negadījumu, triecienu vai cita satiksmes dalībnieka bezatbildīgu rīcību. Un viss Full HD augstas izšķirtspējas režīmā katra detaļa ir skaidri redzama neatkarīgi no diennakts laika vai laikapstākļiem, nodrošinot vēl labāku aizsardzību pret negodīgiem satiksmes dalībniekiem. Tracer MobiMirror VCR ir jūsu personīgais liecinieks ceļā.

stāvvietas palīdzība
Tracer MobiMirror ierīce arī ļauj vērot automašīnas aizmuguri, braucot atpakaļgaitā ar pievienotās atpakaļskata kameras palīdzību, kas var noderēt, piemēram, riskējot novietot automašīnu slēgtā vietā. Tracer MobiMirror videoreģistrators ieraksta attēlu 170 grādu platumā, bet aizmugurē ir 120 grādu leņķis, padarot visu, kas atrodas priekšā un aiz automašīnas, skaidri un labi pārskatāms.

Negadījumu noteikšanas funkcija
Nenoliedzama Tracer MobiMirror ierīces priekšrocība ir arī G-sensors, kas reaģē uz pārslodzēm, ko rada ceļa nelīdzenums vai avārija. Ar šādu sensoru aprīkotais videoreģistrators pasargā ierakstu no dzēšanas bīstama incidenta gadījumā. Turklāt attēls kamerā tiek ierakstīts cilpā, tāpēc jums nekad nepietrūks vietas atmiņas kartē.

Ātra un vienkārša montāža
Tracer MobiMirror video ierakstītājs ir viegli uzstādāms vāciņš, kas der standarta automašīnas spogulim. Pateicoties tam, jūs varat ātri un vienkārši uzstādīt kameru savā automašīnā. Kamera ieraksta microSD atmiņas kartē un saspiež video populārajā H.264 kodekā. Tracer MobiMirror FHD V2 Pro ir neaizstājams pavadonis katrā ceļojumā.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.