FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Automašīnas kļūdu kodu lasītājs Bluetooth os DS150e

30,33 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 60,66 €


Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
5 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm8141
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


6 gabali tekstila šķīvju paliktņi: Tekstila plākšņu mazgātāji aizsargā jūsu galdu, pusdienojot vai pasniedzot ēdienu. To mīkstais un biezais materiāls aizsargā galdu no skrāpējumiem un karstuma, ko var izraisīt karstie ēdieni vai šķīvji. Šīs tekstila paplāksnes ir viegli tīrāmas, un tās var arī mazgāt mašīnā.

6 paliktņu gabali: Paliktņi ir lieliski piemēroti, lai aizsargātu galdu no kondensācijas, ko izraisa auksti dzērieni vai karsti dzērieni. Šīs praktiskās paplāksnes absorbē mitrumu no dzērieniem un novērš galda virsmas mitrināšanu vai smērēšanu.

6 karotes nažu, dakšiņu turētāji: Karotes, nažu un dakšiņu turētāji piedāvā praktisku risinājumu, lai galda piederumi būtu kārtīgi uz galda. Tādējādi tie ne tikai uztur galdu tīru, bet arī ēdienreižu laikā piešķir elegantu un sakoptu izskatu.

Laxllent trauku mazgātājs ir ne tikai noderīgs un funkcionāls, bet tam ir arī īpašs dizains, kas rada patīkamu atmosfēru uz ēdamgalda. Komplekta materiāls ir augstas kvalitātes un izturīgs, tāpēc jums patiks to izmantot daudzus gadus.
Tā ir ideāla izvēle jebkuram gadījumam, vai tās būtu ģimenes vakariņas, draugu pulcēšanās, svētku maltīte vai pat ikdienas lietošana. Laxllent galda piederumu paliktnis var būt arī lieliska dāvana ģimenei vai draugiem, kuri novērtē īpašo atmosfēru un ēšanas stilu mājās.

Šis augstas kvalitātes galda piederumu paliktņu komplekts ir gan elegants, gan praktisks tiem, kas pievērš uzmanību detaļām un vēlas apņemt sevi ar stilīgiem aksesuāriem savās mājās. Tas paceļ galda kultūru jaunā līmenī un garantē patīkamāku maltīti.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.