FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

AwpLand Avokado strūklaka 2 litri

6,55 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 13,10 €


Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
5 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm9006
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Awpland avokado suņu dzērājs - jūsu mājdzīvnieka veselīgais ūdens avots
Awpland avokado suņu dzērājs! Šī dzirdinātāja gudrais avokado dizains piesaista jūsu mājdzīvnieku, nodrošinot viņiem svaigu un tīru ūdeni un liekot viņiem mīlēt dzeramo ūdeni.

Galvenās iezīmes:

BPA nesaturoša un droša konstrukcija: izgatavots no augstas kvalitātes ABS materiāliem, kas ir higiēniski, izturīgi un izturīgi pret skrāpējumiem. Sistēma ar inteliģentu sūkni nodrošina drošību un norāda uz strāvas padeves pārtraukumiem, tādējādi izvairoties no sausas sadegšanas.

Īpaši klusa darbība un dzeršanas iedrošinājums: Īpaši klusajam sūknim (zem 30 dB) ir zems enerģijas patēriņš, tāpēc jūs varat dzirdēt tikai patīkamu tekoša ūdens kņadu. Tā ir ideāla izvēle kautrīgiem vai kautrīgiem mājdzīvniekiem, lai ērti dzertu no dzērāja, netraucējot jums vai jūsu mājdzīvniekam.

Lielas ietilpības un avārijas ūdens uzglabāšana: 2L automātiskajam suņu dzirdinātājam ir efektīva dzeršanas zona, kas ir ideāli piemērota maziem un vidējiem mājdzīvniekiem. Neatkarīgi no tā, vai dodaties komandējumā vai vienkārši prom no mājām, varat būt drošs, ka jūsu pūkainajam draugam vienmēr būs pieejams svaigs ūdens.

Ūdens līmeņa logs ar zilās gaismas efektu: Awpland suņu dzirdinātāja jaunināšanas versijai ir caurspīdīgs logs, kas ļauj viegli sekot līdzi jūsu mājdzīvnieka kopējam ūdens patēriņam. Zilā gaisma vienmēr ir ieslēgta, norādot uz normālu darbību, tāpēc jūsu mājdzīvnieks var viegli atrast dzērāju pat naktī.

Ar ērtu USB savienotāju: Dzirdinātāju var viegli uzlādēt ar USB savienotāju, novēršot nepieciešamību pēc strāvas kontaktdakšas vai baterijām. Vienkārši pievienojiet kabeli, lai jūsu mājdzīvnieks vienmēr varētu baudīt svaigu ūdeni.

Nevilcinieties šodien iegūt Awpland muskusa avokado suņu dzērāju un pārliecinieties, ka jūsu mājdzīvnieks ir pareizi hidratēts un veselīgs!



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.