FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
21 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Bērnu vērotājs VB603

40,12 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 80,23 €


Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
5 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm7403
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

VB603 bērnu monitors ir ideāls rīks, lai jūsu bērns varētu skatīties. Šis 3,2 collu vizuālās kameras bezvadu bērnu monitors ir uzticams produkts. Tam ir augstas kvalitātes un funkcionālās īpašības, lai apmierinātu mūsdienu vecāku cerības.

VB603 bērnu monitoram nav nepieciešams atsevišķs atmiņas režīms, un to ir viegli lietot uzreiz. Pateicoties barošanas avotam ar 5V spriegumu, tas darbojas droši. Šim bērnu monitoram nav tālummaiņas funkcijas un tas neizmanto tīkla strāvu.

Darba temperatūras diapazons ir no 10 līdz 25 grādiem, tāpēc to var pareizi izmantot lielākajā daļā vides apstākļu. Tas ir izgatavots no ABS materiāla, kas ierīcei nodrošina izturību un uzticamību.

VB603 bērnu monitoram ir lieliski papildu parametri, piemēram, konsoles tips 06. Tās balss tips ir skaļš domofons, tāpēc tas pārraida skaidras un saprotamas skaņas. Infrasarkanais nakts redzamības attālums ir 5-8 metri, tāpēc jūs varat viegli novērot savu bērnu pat tumsā. Tā barošanas avots ir elektrisks savienojums, kas nodrošina uzticamu un ilgstošu darbību.

VB603 bērnu monitoram ir ārkārtīgi praktisks un pārnēsājams dizains. Tas ir aprīkots ar divvirzienu domofona funkciju, lai jūs varētu viegli sazināties ar savu bērnu. Tas arī veic temperatūras uzraudzību, lai jūs vienmēr varētu sekot līdzi bērna komfortam.

Ierīcei ir arī iebūvēts mūzikas atskaņotājs, kā arī nakts redzamības funkcija ar automātisku sensoru. Pateicoties digitālajai signāla pārraidei, jūs iegūstat stabilu un bez traucējumiem attēlu 3.2" krāsu LCD displejā. Akumulatora kalpošanas laiks ir līdz 5 stundām balss kontrolētā režīmā.
VB603 bērnu monitors ir daudzvalodu.

Atklājiet VB603 bērnu monitora komfortu un drošību un izbaudiet sirdsmieru, ka vienmēr varat sekot līdzi savam bērnam. Šis uzticamais un daudzpusīgais bērnu monitors ir ideāla izvēle mūsdienu vecākiem.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.