FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
21 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

BAROŠANAS AVOTS NEPĀRTRAUKTĀS BAROŠANAS AVOTS (UPS) 1000VA 700W SINE

99,40 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
2 gabals
Pieejamais daudzums
200 gabali
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Pēdējā aktualizācija
pirms 9 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

NEPĀRTRAUKTĀS BAROŠANAS AVOTA (UPS) TĪRAIS SINUSS
MICROSINE 1000 LIETOTS TRAKTORS
1000VA 700W 2*7Ah
LCD

ĪPAŠĪBAS
Nepārtrauktās barošanas avots (UPS) ir ierīce, kas nodrošina nepārtrauktu strāvu citām elektroniskām ierīcēm pat strāvas padeves pārtraukuma gadījumā. Ja kontaktligzdā ir elektrība, UPS uzlādē iebūvēto akumulatoru un darbojas kā pārsprieguma aizsargs, un mūsdienu UPS ierīču gadījumā tas nodrošina pareizo barošanas spriegumu pat lielu un ilgtermiņa sprieguma svārstību gadījumā tīklā.

Ja maiņstrāvas kontaktligzdā rodas strāvas padeves pārtraukums, UPS automātiski darbina tam pievienotās ierīces. Tas ļauj droši izslēgt ierīci un saglabāt darba rezultātus. Pēkšņs strāvas padeves pārtraukums var izraisīt svarīgu datu zudumu, kā arī elektronisko iekārtu bojājumus.
Pateicoties Volt Polska UPS, šī problēma ir atrisināta. Piedāvātajam barošanas avotam ir divas iebūvētas baterijas ar kopējo jaudu 14Ah pie 12V un divas strāvas kontaktligzdas ar spriegumu 230V, kas ļauj vienlaikus uzturēt divu ierīču darbību. USB ligzda UPS savienošanai ar datoru, pateicoties šim risinājumam, lietotājs var konfigurēt barošanas iestatījumus atbilstoši savām vajadzībām, un RJ45 ports aizsargā tīkla ierīces pret pārspriegumu, šī koncepcija tika izveidota visaptverošai aizsardzībai pret Ethernet struktūru bojājumiem.
LCD displejs skaidri informē par barošanas avota darbības režīmu.
Turklāt komplektā ar UPS jūs saņemat programmatūru, kas ļauj uzraudzīt tās darbību - šīs ierīces gadījumā ir parūpējusies par katru detaļu, lai to vislabāk pielāgotu lietotāju vajadzībām.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.