FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Bezvadu auto putekļu sūcējs ar piederumu komplektu
Netīrumu ienaidnieks? Tāpat kā haizivs no filmas Jaws, Baseus putekļsūcējs ir patiess drauds... netīrumiem. Ar lielo sūkšanas atveri, 4000 Pa sūkšanas jaudu un 65 W Shark One ātri parūpēsies par mizām, matiem, skaidiņām un cigarešu izsmēķiem. Bez žēlastības.
Visur, kur vēlaties? Piemērojams gan automašīnas iekšpusē, gan ārpusē, var izmantot arī mājās.
Bezvadu dizains? Viegls, bezvadu un bezmaksas. Ar 2400 mAh akumulatoru putekļsūcējs piedāvā gandrīz neierobežotu tīrīšanas komfortu. Tas nekad nav bijis tik viegli!
Vairāki tīrīšanas veidi? Ar vairāk uz cilvēkiem orientētiem piederumiem tas atbilst dažādām tīrīšanas vajadzībām. Papildus putekļsūcējam komplektā ietilpst birstes sūkšanas uzgalis, savienojuma iesūkšanas uzgalis un pagarināta šļūtene.
Trokšņa samazināšana ? Ar optimizēto izplūdes režģi putekļsūcējs efektīvi samazina troksni, tikai nedaudz skaļāk nekā ikdienišķas sarunas telpās.
Filtrs no ķirurģiskā tērauda? Medicīniskā līmeņa filtrs, kas izgatavots no nerūsējošā tērauda sakausējuma. Filtra sietu var atkārtoti mazgāt ar ūdeni bez bojājumiem. Tas ir izturīgs un efektīvs.
Pat tumšākajiem stūriem? Pateicoties iebūvētajiem vieglajiem netīrumiem, tam nav kur paslēpties. Pat šaurākajās un tumšākajās vietās.
Akumulators tiek kontrolēts? Putekļsūcēja darba laiks ir aptuveni 22 minūtes. Bet piederumam ir noderīgs akumulatora displejs, kas jebkurā laikā var informēt par tā statusu. Jums nav jāuztraucas par pēkšņu jaudas trūkumu.
Ieliec somā un aiziet! ? Kad viss ir tīrs un spīdīgs, varat iesaiņot Shark One un visus tā piederumus ērtajā rokassomiņā. Viegli transportējams un visu elementu savākšana vienmēr vienuviet.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.