FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Ciets gravitācijas tālruņa turētājs no Baseus ir aksesuārs, ko novērtēs prasīgi autovadītāji. SUJS000012 modelim ir uzlabota stiprinājuma sistēma gaisa izplūdes režģī. Pateicoties tam, jūs varat to viegli uzstādīt savā automašīnā, un visa konstrukcija būs daudz stabilāka nekā turētājiem ar standarta sistēmu. Šim telefona turētājam ir arī precīzs pilnībā metālisks gravitācijas mehānisms. Tāpēc tas ir ļoti izturīgs un ļoti viegli lietojams. Viss, kas jums jādara, ir jāuzliek tālrunis uz paneļa, un spīles automātiski saspiedīsies ar optimālu spēku, efektīvi noturot tālruni stabilā stāvoklī.
Specifikācija:

Preču zīme: Baseus
Modelis: SUJS000012 Metāla laikmets II
Materiāls: metāls
Mehānisma tips: gravitācija
Stiprinājuma punkts: gaisa padeves režģis
Maksimālais tālruņa platums: līdz 86 mm
Bruto izmēri: 6,9 x 10,5 x 13,3 cm
Svars: 130 g
Krāsa: sudraba

Baseus Metal Age II gravitācijas automašīnas turētājs - svarīgākās priekšrocības:

To var darbināt ar vienu roku – rokturim ir precīzs gravitācijas mehānisms. Atliek vien nolikt telefonu uz turētāja paneļa, un spīles savilksies automātiski
Jūsu tālrunis braukšanas laikā būs pilnīgi drošs – roktura spīles ir atbilstoši profilētas. Tiem ir arī gumijas paliktņi, lai telefons nesaskrāpētu un nejauši neslīdētu. Tātad jūs varat bez raizēm pārvarēt sarežģītus maršrutus un asus pagriezienus
Jūs varat ērti uzstādīt turētāju savā automašīnā - SUJS000012 modelis tiks uzstādīts jūsu automašīnas ventilācijas atverē. Pateicoties funkcionālajai, uzlabotajai stiprinājumu sistēmai, viss process ir ļoti gluds un ērts, un visa konstrukcija saglabā stabilitāti neatkarīgi no apstākļiem
Jūs iegūsiet pamatīgu aksesuāru - Baseus rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes metāla. Tātad tas ir izturīgs un ārkārtīgi izturīgs pret mehāniskiem bojājumiem, un tā struktūra nečīkst, kā tas ir budžeta rokturu gadījumā. Tas noteikti kalpos jums ilgu laiku, izpildot savu funkcionalitāti

Jūsu automašīnas turētājs ventilācijas atverei
Baseus zīmola turētāju ir ļoti viegli uzstādīt. Pateicoties īpaši izstrādātai skavai, tā derēs lielākajai daļai automašīnās izmantoto ventilācijas atveru. Šai montāžas metodei ir ļoti liela priekšrocība. Telefons atrodas vietā, kur tas nenovērš vadītāja uzmanību braukšanas laikā, kā arī neierobežo redzamību. Praksē jūsu komforts un braukšanas drošība ievērojami palielināsies.
Automašīnas telefona turētājs, ko var vadīt ar vienu roku
SUJS000012 modelim ir precīzs gravitācijas mehānisms. Tas darbojas tā, ka turētāja spīles piespiežas pie telefona, kas novietots uz paneļa. Tāpēc jums nav jāizmanto nekādas pogas, slēdži vai barošanas avots. šo rokturi var vadīt ar vienu roku.
Baseus gravitācijas turētājs - jūsu tālruņa drošība
Satvērēju spīles ir atbilstoši profilētas, lai nodrošinātu tajos ievietotās mobilās ierīces pilnīgu aizsardzību. Turklāt to iekšējās virsmas ir aprīkotas ar gumijas paliktņiem. Pateicoties tiem, telefons turētājā nesaskrāpēs, un neizslīdēs no tā pat pārvarot sarežģītus maršrutus, asus pagriezienus vai pēkšņas bremzēšanas laikā.
Auto turētājs ar metāla konstrukciju
Visi šī modeļa galvenie elementi, piemēram, zobrati un vadotnes, ir izgatavoti no augstas kvalitātes metāla. Tādējādi viss mehānisms ir izturīgs un ļoti izturīgs. Tātad jūs varat izmantot rokturi, nebaidoties, ka tas ātri tiks sabojāts. Ieguldot šajā produktā, jūs iegūsit funkcionālu aksesuāru savam auto uz daudziem gadiem.
Jaunums – efektīvāka iespīlēšanas sistēma
Modelis Metal Age II piedāvā inovatīvu risinājumu uzlabotas stiprinājuma sistēmas veidā gaisa ventilācijas atverē. Metāla āķis ar efektīvu skavu padara visu konstrukciju stabilu neatkarīgi no braukšanas veida un visiem apstākļiem uz ceļa.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.