FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts


Ātrgaitas palaišana no nulles sprieguma: reālā maksimālā strāva ļauj automašīnu iedarbināt sekundē, kad automašīnas akumulators ir zems.
Uzlādējiet vienu reizi 60 ātrās palaišanas reizēm: 20000 mAh litija polimēru akumulatoriem ir lielāka ietilpība. Pārbaudes liecina, ka pilnībā uzlādēts starteris var iedarbināt Toyota Crown Royal 3.0 ar atmosfērisko dzinēju vairāk nekā 50 reizes.
Benzīna/dīzeļa transportlīdzekļiem ar jebkuru darba tilpumu: 4 augstas izlādes ātruma elementu virknes nodrošina jaudīgu veiktspēju visiem automašīnu modeļiem un darba tilpumam. Tie var izturēt acumirklī spēcīgu automašīnas strāvas triecienu, lai aizsargātu automašīnas akumulatoru un nodrošinātu ilgāku kalpošanas laiku
Atbalsta 12V/8.0L benzīna transportlīdzekļus un 12V/4.0L dīzeļdzinēja transportlīdzekļus
Ātrgaitas palaišana kā parasti pie -20 ℃: vieda temperatūras aizsardzības mikroshēma ir izturīga pret zemu temperatūru, lai ziemā varētu viegli iedarbināties. Iebūvēts temperatūras aizsardzības rezistors nodrošina normālu darbību vidē ar lielu temperatūras starpību
Zems patēriņš, 2 gadu akumulatora darbības laiks: mazjaudas miega režīms ar 0,05 mA statisko strāvu ļauj starterim palikt gaidstāves režīmā 2 gadus pēc pilnīgas uzlādes. Tas darbojas pat tad, ja ilgu laiku aizmirstat to uzlādēt
Skaidrs displejs Precīzs akumulatora līmenis: tas var precīzi parādīt atlikušo akumulatora uzlādes līmeni
Divkārša USB izeja, vienas pieturas spēkstacija: divi USB porti ir saderīgi ar planšetdatoriem, klēpjdatoriem, tālruņiem un Switch, un atbalsta vienlaicīgu divu ierīču uzlādi.
Lukturis un avārijas gaisma: tam ir trīs veidu gaismas režīms. Turiet nospiestu, lai ieslēgtu augsta spilgtuma apgaismojuma režīmu un iespējotu SOS režīmu, kad plīsusi riepa vai notiek ārkārtas situācija vēlā vakarā, lai novērstu sekundārus negadījumus.
Inteliģentās aizdedzes skavas: izstrādājumam ir pievienotas viedās aizdedzes skavas ar astoņām drošības aizsardzības sistēmām.
testēšanas standarti drošākai lietošanai
Deviņi drošības aizsardzības līdzekļi, kas pārsniedz rūpnieciskos standartus: šim izstrādājumam ir deviņi aizsardzības modeļi, kas ir izturējuši daudzus starptautiskus drošības sertifikātus, lai nodrošinātu stingru garantiju jūsu drošai ceļošanai.
Drošība lidmašīnā var tikt izmantota kā mobilais barošanas avots: litija polimēra akumulators atbilst tālruņa akumulatoru drošajam standartam. 44,4 Wh nominālās jaudas atbilst civilās aviācijas standartiem

Specifikācijas:

Preču zīme: Baseus
Modelis: CRJS04
Jauda: 20000mAh/3.7V/74Wh
Nominālā izejas jauda: 13000 mAh
Ieeja: 5V/2A, 9V/2A (maks.)
1. izeja: 5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/2,5 A (maks.)
2. izeja: 5 V/2,4 A (maks.)
Kopējā jauda: 42W (maks.)
Starta spriegums: 12V
Starta strāva: 1000A
Virsvērtības strāva: 2000A
Piemērots: 12V līdz 8.0l benzīna dzinējiem un līdz 4.0l dīzeļdzinējiem
Izmērs: 87*165*38mm
Svars: 772,4g

Komplektā ietilpst:

1 x Auto Jump Starteris
1x uzlādes kabelis
1 x viedās aizdedzes skavas
1 x angļu un ķīniešu lietotāja rokasgrāmata
Citas preces nav iekļautas



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.