FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Baseus ceļojumu lādētājs Super Si Pro mini ātrais lādētājs, C + U, PD 3.0, QC

10,20 € /gabals cena bez nodokļa
Pasūtījumi
Piedāvājums drīz beigsies
Pasteidzieties, piedāvājums drīz beigsies šodien. Nevilcinieties un nepalaidiet garām iespēju!

Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Slovākija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Baseus - Finish - Only
SKU:
CCSUPP-E02
EAN:
6953156206359

Kontakts Piezvanīt

Baseus ceļojumu lādētājs Super Si Pro mini ātrais lādētājs, C + U, PD 3.0, QC - apraksts

Inteliģents sienas lādētājs ar Eiropas savienotāju un atbalstu daudzām ātrās uzlādes tehnoloģijām. Kompakts sīkrīks ar 2 portiem: C tipa USB un USB . Ideāli piemērots mobilo ierīču, piemēram, viedtālruņu, planšetdatoru vai pat klēpjdatoru, enerģijas atjaunošanai.
Ātrās uzlādes apkopojums - piederums atbalsta visas populārākās ātrās uzlādes tehnoloģijas - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) un Quick Charge (QC 3.0)
Tūlītēja enerģijas atjaunošana - Pateicoties iepriekš minētajiem ātrās enerģijas atjaunošanas variantiem, jūsu aprīkojums var atgūt pilnu jaudu, pat vairākas reizes ātrāk nekā ar standarta lādētājiem.
Arī klēpjdatoriem - PD tehnoloģija ļauj uzlādēt ne tikai viedtālruņus, bet arī klēpjdatorus, kas aprīkoti ar C tipa USB portu . Izmantojot pareizo kabeli, adapteris nodrošina uzlādes ātrumu, kas salīdzināms ar klasisko barošanas avotu.
2 ierīces vienlaicīgi - 2 pieslēgvietas, kas ļauj pieslēgties un tādējādi vienlaikus atjaunot 2 ierīču enerģiju! Jums nav jāgaida, līdz pirmā aparatūra pabeigs uzlādi, lai pievienotu otro.
Augstas kvalitātes materiāli - Izgatavoti no ugunsdrošu un izturīgu materiālu kombinācijas: PC un ABS . Izturīgs pret kritieniem un pārmērīgu sildīšanu.
Inteliģenta mikroshēma - piederumam ir inteliģenta vadības sistēma, kas pielāgo optimālo spriegumu konkrētajai iekārtai . Jūsu ierīce saņems tieši tik daudz strāvas, cik nepieciešams, lai atgūtu pēc iespējas īsākā laikā, neriskējot sabojāt akumulatoru.
Vairāki aizsardzības līmeņi - Cita starpā pret pārmērīgu uzlādi, pārkaršanu un īssavienojumiem. Pilnīga gan piederuma, gan uzlādējamo ierīču aizsardzība.
Domājot par akumulatoru un elektrības rēķiniem - Kad jūsu aprīkojums ir pilnībā uzlādēts, lādētājs automātiski izslēgsies , tādējādi rūpējoties par uzlādējamās ierīces akumulatoru un ietaupot enerģiju.
Plašs barošanas sprieguma diapazons - Sprieguma diapazons no 100 līdz 240 V ļauj adapteri bez problēmām izmantot visā pasaulē. Izmantojot pareizo adapteri, varat to ņemt līdzi jebkurā ceļojumā!
Specifikāciju:

Zīmols: Baseus
Materiāls: PC + ABS
Plug: Eiropas
Pieslēgvietas: USB tipa C PD, USB
Spriegums / strāva (ieeja): 100 - 240V / 1.2A
Spriegums / strāva (izeja): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5AUSB - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A
Jauda: 30W (maks.)


Maksājuma veids

  • Pārskaitījums

Piegādes metodes

  • Vietējie pārvadājumi
  • Ārvalstu pārvadājumi

Citi vairumtirgotāja piedāvājumi

Citi piedāvājumi šajā kategorijā

Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.