FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Jūsu klēpjdatoram vai datoram nav pietiekami daudz portu, kurus jūs varētu izmantot ikdienas darbam vai izklaidei? Vai jums trūkst papildu uzlabotu standarta kontaktligzdu? Ja tā, baseus sīkrīks ir ideāli piemērots jums. Viena ierīce nodrošinās jums vairākus papildu portus, kurus varēsiet izmantot bez problēmām. Tas liks jums atklāt jaunas datora iespējas.
Specifikāciju:

Zīmols: Baseus
Veids: HUB
Materiāls: ABS
Ieejas strāva: 5V / 2A
Spraudnis: C tipa USB
Izejas porti: 4x USB Type A 3.0
Kabeļa garums: 2m

Komplektā ietilpst:

1 x CENTRMEZGLS

Svarīgākās funkcijas:

Augsts savienotāju standarts
Liels datu pārraides ātrums
Stabila meistarība
Kompakti izmēri
Optimāls kabeļa garums

Augsta daudzpusība
Baseus sīkrīks ir ideāls risinājums situācijā, kad jums trūkst pareizā konkrētu portu skaita. Pats sīkrīks ir izgatavots tā, lai jūs varētu ērti izmantot katru no kontaktligzdām neatkarīgi no tā, vai kāda no tām jau ir savienota ar citu ierīci.
Ērta lietošana
Vissvarīgākais Baseus parametrs ir nepieciešamība ierīcē instalēt papildu programmatūru. Praksē tas nozīmē, ka sīkrīku var izmantot tūlīt pēc tā noņemšanas no iepakojuma un pievienošanas atbilstošajā kontaktligzdā.
Baseus sīkrīks ir izgatavots no ABS. Tas nozīmē, ka tas ir ļoti izturīgs pret dažāda veida mehāniskiem bojājumiem. Bet tas vēl nav viss. HUB ir arī vairākas papildu aizsardzības, tās aizsargā tam pievienoto aprīkojumu un ierīces pret neparedzētām situācijām, piemēram, īssavienojumu, pārslodzi vai pārspriegumu. Tā ir garantija, ka pat tad, ja esat aizmirsis to atvienot, nekas slikts nenotiks.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.