FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
8 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Mēs jums prezentēsim revolucionāro Baseus RJ45 Cat interneta kabeli. 7 10Gbps 15m - inovatīvs risinājums, kas paaugstinās jūsu savienojuma kvalitāti jaunā līmenī. Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām un stabilai konstrukcijai, mūsu kabelis garantē ne tikai ātru datu pārsūtīšanu, bet arī uzticamību un izturību. Negaidiet, lai izbaudītu ātrā interneta jaudu - pasūtiet savu Baseus kabeli tūlīt un atklājiet jaunu tīkla lietošanas dimensiju!
Svarīgākās Baseus RJ45 Cat kabeļa priekšrocības. 7 10Gbps 15m :

10Gbps datu pārraides ātrums: mūsu kabelis nodrošina zibens ātru datu pārraides ātrumu 10 gigabiti sekundē, nodrošinot neticamu interneta savienojuma veiktspēju.

Pīts apvalks: Izturīgais pīts apvalks ne tikai palielina kabeļa izturību, bet arī aizsargā signālu no elektromagnētiskiem traucējumiem, kas nozīmē stabilu savienojumu.

Kompakts izmērs: Mūsu kabelis, kura garums ir 15 m, ir lieliski piemērots lietošanai dažādās vietās, nodrošinot, ka jums vienmēr ir pieejams ātrgaitas internets bez lielākās daļas kabeļu.

Universāla atbilstība Cat. 7: Kabelis atbilst 7. kategorijai, kas nozīmē, ka tas atbilst jaunākajiem nozares standartiem, lai nodrošinātu optimālu signāla kvalitāti.

Datu pārraides ātrums 10Gbps
Aizmirstiet par ilgo gaidīšanas laiku datu pārsūtīšanai. Mūsu Baseus RJ45 kaķis. kabelis. 7 10Gbps 15m piedāvā ātrumu 10 gigabiti sekundē, kas ļauj uzreiz lejupielādēt failus, straumēt augstas kvalitātes video un bez kavēšanās vienmērīgi sērfot internetā.
Pīts vāks
Pateicoties cietajam pītajam apvalkam, mūsu kabelis ne tikai izskatās stilīgi, bet arī aizsargā signālu pret elektromagnētiskiem traucējumiem. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat internetu mājās, birojā vai ceļojuma laikā, mūsu kabelis uzturēs stabilu un nepārtrauktu savienojumu.
Kompakts izmērs
Atklājiet ātrgaitas interneta ērtības bez pārmērīgiem kabeļiem. Mūsu 15 m kabelis ir lieliski piemērots jebkuram lietojumam, un tā kompaktais izmērs ļauj to viegli nēsāt un uzglabāt.
Universāla atbilstība Cat. 7
Mūsu kabelis atbilst jaunākajiem 7. kategorijas standartiem, kas garantē optimālu signāla kvalitāti. Pārliecinieties, ka izmantojat produktu, kas atbildīs visām nozares prasībām un nodrošinās jums augstākās kvalitātes interneta savienojumu.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.