FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
12 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Kvalitatīvs kabelis ar USB Type C savienotājiem ļaus darbināt ne tikai tālruni, bet pat klēpjdatoru – pateicoties tā pielāgošanai slodzei ar strāvu līdz 100 W. Tas atbalsta arī daudzus ātrās uzlādes standartus, tāpēc, pieslēdzot telefonu lādētājam, nav jāapbruņojas ar pacietību!
Specifikācija:

Zīmols: Baseus
Pārraides ātrums: līdz 480 Mbps
Maksimālā slodze: līdz 100 W
Savienotāja veids: USB tips C - USB tips C
USB standarts: USB 2.0
Garums: 1,2 m

Baseus Crystal Shine sērijas USB Type C - USB Type C kabeļa svarīgākās priekšrocības:

Pateicoties pielāgošanai slodzei ar jaudu līdz 100 W, jūs varat uzlādēt viedtālruņus, MacBooks, klēpjdatorus vai iPad planšetdatorus, kas tiek baroti, izmantojot USB Type C, kā arī Nintendo Switch konsoli un citas ierīces, kuras darbina no USB Type. C savienotājs
Tā atbalsta daudzus ātrās uzlādes standartus, t.sk. Ātrā uzlāde vai strāvas padeve līdz 100 W
Inteliģentā mikroshēma pielāgo optimālo jaudu stabilai un drošai uzlādei, lai kabelis nesakarstu
Pārraides ātrums līdz 480 Mbps nodrošina ātru datu pārsūtīšanu
Atšķirīgs, unikāls dizains

Ielādēšana un ātra datu pārsūtīšana vienā reizē USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Series kabelis ir pielāgots slodzei ar jaudu līdz 100 W, kas ļauj vienlaikus darbināt ierīci un pārsūtīt datus. Tas ir savietojams ar daudziem ātrās uzlādes standartiem, t.sk. Ātrā uzlāde vai strāvas padeve. Šis ir varens kabelis īpašiem uzdevumiem! Varat to izmantot, lai uzlādētu gan viedtālruņus, gan klēpjdatorus, kas aprīkoti ar USB Type C portu, un pat Nintendo Switch konsoli.
Augsta kvalitāte USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Series pītajam vāciņam ar izturīgu tekstūru ir papildu pastiprinājums vietās, kur spraudnis tiek savienots ar kabeli. Tāpēc tas ir izturīgs pret locīšanu un stiepšanu. Iekšā ir 8 dzīslu vara kabelis, kas, pateicoties inteliģentai mikroshēmai, nesakarst pat vienlaicīgas uzlādes un datu pārsūtīšanas laikā.
Unikāls izskats un komforts Baseus Crystal Shine sērijai ir unikāls dizains. Blakus spraudnim ir stilīgs ornaments, kas dzirkstī atstarotā gaismā. Kabelis ir 1,2 m garš, kas ļaus to ērti izmantot mājās vai automašīnā. Tas ir pieejams vairākās elegantās krāsās.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.