FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Baseus video kabelis augstas izšķirtspējas sērija HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75 m Blac

2,92 € /gabals cena bez nodokļa
Pasūtījumi
Piedāvājums drīz beigsies
Pasteidzieties, piedāvājums drīz beigsies rīt. Nevilcinieties un nepalaidiet garām iespēju!

Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Slovākija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Baseus - Always
SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Kontakts Piezvanīt

Baseus video kabelis augstas izšķirtspējas sērija HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75 m Blac - apraksts

Baseus augstas izšķirtspējas sērijas HDMI 2.0 kabelis nodrošina izcilu attēla kvalitāti līdz pat 4K. Pateicoties perfektai audio un video sinhronizācijai, varat ērti skatīties iecienītākās filmas un seriālus, savukārt jaunākā HDMI 2.0 standarta izmantošana ļāva sasniegt joslas platumu līdz 18 GB/s. Kabelis atbalsta arī dinamisko HDR, garantējot fantastisku attēla skaidrību un bagātīgas detaļas.
Augsta attēla izšķirtspēja
Augstākās kvalitātes attēli tagad ir sasniedzami. Baseus augstas izšķirtspējas sērijas kabelis garantē izšķirtspēju līdz 4K pie 60 Hz. Tas ir saderīgs ar HDMI 2.0 un nemanāmi savienos to ar dažādām ierīcēm, piemēram, datoru, PS 3 klēpjdatoru, PS 4 vai televizora pierīci. Kabelis parāda attēlu 21:9 formātā un piedāvā divus režīmus: Duplicate un Expand.
Jūs pamanīsit katru detaļu
Produkts atbalsta dinamisko HDR, kas nozīmē, ka tas lieliski atveido krāsas un nodrošina vēl bagātīgāku detalizētu attēlu. Izmantojot to, jūs vienmēr varat baudīt izcilu kvalitāti – apskatīt savus atvaļinājuma fotoattēlus, organizēt filmu vakaru un ērti strādāt uz lielā ekrāna. Baseus nodrošinās jūs ar attēliem, kas jūs iepriecinās ar augstu izšķirtspēju, daudzām detaļām un dabīgām, spilgtām krāsām.
Izveidojiet kinoteātri savās mājās
Kas vēl padara Baseus HDMI kabeli tik labu filmu skatīšanai? Tas garantē perfektu attēla un skaņas sinhronizāciju. Tātad jūs varat vēl vairāk iegrimt pasaulē, ko radījis jūsu iecienītākais režisors. Organizējiet filmu nakts maratonu sev un saviem draugiem vai izveidojiet privātu mājas kinozāli, lai ērti skatītos jaunas atkarību izraisoša seriāla sērijas.
Tas jums kalpos ilgu laiku
Adapteris ir izturīgs un pārsteidzoši izturīgs pret nodilumu. Apzeltītie savienotāji gandrīz nav jutīgi pret nodilumu vai oksidēšanos, tāpēc tie jums kalpos ilgu laiku. Izturīgais PVC pinums aizsargā konservēto vara kabeļa vadu, padarot adapteri izturīgu pret lieci un nejaušu raustīšanu. Jūs to veiksmīgi izmantosiet ikdienā, neuztraucoties par to, ka to sabojāsiet pārāk ātri.


Maksājuma veids

  • Pārskaitījums

Piegādes metodes

  • Vietējie pārvadājumi
  • Ārvalstu pārvadājumi

Citi vairumtirgotāja piedāvājumi

Citi piedāvājumi šajā kategorijā

Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.