FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
9 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Ergonomisks, viegls dizains lieliski pielāgojas jebkurai rokai Sajaukšana vēl nekad nav bijusi tik ērta. Ergonomisks, viegls dizains der jebkurai rokai. Mīksts pieskāriens, neslīdošs rokturis un viegli pieejamas un lielas pogas nodrošina optimālu komfortu un pilnīgu kontroli pār ierīci.

Ideāla ēdiena tekstūra, pateicoties bezpakāpju ātruma kontrolei un Turbo funkcijai. Vienmērīga ātruma kontrole 12 piedāvātajos variantos ļauj izvēlēties mūsu ēdienam piemērotāko ātrumu. Lai sasniegtu maksimālo jaudas līmeni visprasīgākajiem ēdieniem, nospiediet Turbo pogu.

Sasmalcināti produkti sekundēs Sīpolu sasmalcināšana bieži izraisa ūdeņainas acis. Tagad jūs varat ietaupīt sev šo kairinājumu. Parocīgais smalcinātājs ļaus ātri un viegli sasmalcināt dārzeņus, garšaugus, riekstus, gaļu un sieru. Tas ir gatavs lietošanai tikai dažu sekunžu laikā un viegli tīrāms, jo trauks (bez motorizētā vāka) ir drošs trauku mazgājamajai mašīnai.

Maisīšanas trauks arī palīdzēs izmērīt sastāvdaļas. Vai jūs bieži gatavojat nelielas porcijas? Maisīšanas trauks kalpo arī kā mērkausiņš sastāvdaļu mērīšanai. Pateicoties pievienotajam vākam, jūs varat aizvērt trauku ar saturu un uzglabāt to ledusskapī.

Ļauj bez problēmām atvienot spailes no ierīces korpusa Tas ļauj bez problēmām un ļoti ērti atvienot spailes no ierīces korpusa. Kad esat pabeidzis, atraisiet aprīkojumu ar vienu klikšķi. Tagad jūs varat tos ātri un viegli notīrīt zem tekoša ūdens vai trauku mazgājamā mašīnā.

Tips: Rokas blenderis
Jauda: 600 W
Ātrumu skaits: 12
Turbo/impulsa funkcija: Jā
Griešanas naži: nerūsējošais tērauds
Padoms: Plastmasa
Trauku mazgājamās mašīnas seifs: Jā
Strāvas vada garums: 140 cm
Iekļautie piederumi:
- 2 x Aizsargapvalks

- 1 x Maisīšanas trauks / mērkausiņš

- 1 x Rokas plastmasas blenderis

- 1 x Universālais smalcinātājs

Krāsa: balta
Izmēri: 39.3 x 5.5 x 6.2 mm
Svars: 1.1 kg



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.