FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

BR9 bezvadu savvaļas dzīvnieku kamera

20,97 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 41,94 €


Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
5 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm7406
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Stilīgs dizains Elegants acu formas juvelierizstrādājumu turētājs ir lieliska izvēle ikvienam, kurš mīl modernus un īpašus priekšmetus. Šis izcilais gabals ir tīrs un elegants, tomēr pārsteidzoši izstrādāts, lai tas atbilstu jebkurai telpai. Juvelierizstrādājumu turētājs ir rūpīgi izstrādāts, lai jūsu mājās glabātu un izceltu jūsu rotaslietas stilā.
Optimāls izmērs Juvelierizstrādājumu turētājs ir 19 cm plats, 10,5 cm dziļš un 32 cm augsts, tāpēc tas neaizņem pārāk daudz vietas, tomēr joprojām nodrošina pietiekami daudz vietas juvelierizstrādājumu glabāšanai. Tas viegli iederas uz galda, plaukta vai grima galda.
Praktiskas funkcijas Juvelierizstrādājumu turētājam ir seši pakaramie, kas ir lieliski piemēroti kaklarotu, rokassprādžu, auskaru un citu rotaslietu pakarināšanai. Āķu atrašanās vieta ļauj viegli piekļūt rotaslietām un tās uzglabāt caurspīdīgi.
Eleganta materiālu izmantošana Acu formas rotaslietu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas garantē produkta ilgu kalpošanas laiku un izturību pret skrāpējumiem. Eleganti izskatīgais materiālu izmantojums padara juvelierizstrādājumu turētāju par dekoratīvu elementu telpā.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.