FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
17 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Chimpan Tree ģimenes galda spēle Family Fun

8,12 € - 22% 10,44 € /gabals cena bez nodokļa

Minimālā cena no 30 dienas pirms atlaides: 8,12 €


Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
50 gabali
Valsts
Lielbritānija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Tu
Piegādes laiks
3 dienas
Pēdējā aktualizācija
pirms 2 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

CATAPULT YOUR JUMPING MONKEYS - Šī stratēģiskā šimpanžu koku spēle ir lieliski piemērota jebkuram gadījumam. Padariet šo komplektu lielisku neatkarīgi no tā, vai tas notiek bērnu ballītē, ģimenes spēļu vakarā vai pat ceļā, kempingā vai brīvdienās. Izmantojot šo Monkey Jumping spēli, jūsu ģimenei būs stundām jautri! Šī galda spēle ne tikai piedāvā stundām ilgu nebeidzamu jautrību, bet arī palīdz bērniem apgūt stratēģiskās sociālās domāšanas prasmes un attīsta smalkās motorikas. Kurš tiks kronēts par galīgo Chimpan Tree uzvarētāju?
KLASISKA SPĒLE, KAS NEKAD NENOVECO - Nodrošinot lielisku izklaidi bērniem un pieaugušajiem, šī spēle ir uzjautrinājusi ģimenes paaudzēm ilgi! Vai tu būsi pirmais spēlētājs, kurš katapultēs savas šimpanzes kokā! Katrs spēlētājs pēc kārtas uzsit savu šimpanzi kokā no sava palaišanas paliktņa, ja viņiem paveiksies, šimpanzes šūposies no zariem. Pirmais spēlētājs ar visām savām šimpanzēm, kas karājas no koka, ir uzvarētājs. Spēlējiet kopā ar saviem bērniem, draugiem vai visu ģimeni.
IDEĀLI PIEMĒROTS JEBKURAM BALLĪTES GADĪJUMAM - Šī šimpanžu koku spēle ir lieliski piemērota jebkuram gadījumam vai ģimenes piedzīvojumam. Neatkarīgi no tā, vai Ziemassvētkos, dzimšanas dienās, ģimenes spēļu vakarā vai pat kempingā, šī spēle noteikti ļaus visai ģimenei izklaidēties kopā. Šī spēle veicina visu bērnu motorisko prasmju agrīnu attīstību, sākot no roku un acu koordinācijas līdz pacietībai, un ne tikai to, tā sniedz bērniem nebeidzamas izklaides stundas. Šī visu laiku iecienītākā retro spēle ir arī ideāla dāvana jebkuram gadījumam.
PRODUKTA SPECIFIKĀCIJAS - Ietver 1x pērtiķu koka pamatni un dažādu krāsu pērtiķu sortimentu (zils, sarkans un dzeltens). Nepieciešami vismaz 2 spēlētāji. Iepakojuma izmēri - H6cm x W27cm x D27cm. Piemērots no 3 gadu vecuma.
EPISKI JAUTRI! RANGE - Epic Fun produkti ir uzreiz atpazīstami pēc to spilgti ilustratīvi noformētā iepakojuma. Šis fantastiskais klāsts aptver visu, sākot no klasiskām bērnu galda spēlēm līdz ģimenes spēlēm. Piedāvā virkni spēļu, kas piedāvā neticamu cenas un kvalitātes attiecību, vienlaikus neapdraudot kvalitāti



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.