FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Glāze svaigi spiestas sulas katru dienu!
Izmēģiniet dabiskās, barojošās sulas, kuras varat viegli pagatavot mājās. Ar Lafe citrusaugļu spiedi jūs iegūstat garšīgas un atsvaidzinošas sulas. Citrusaugļu sulu spiedes ir ideāls risinājums cilvēkiem, kuri novērtē aktīvu dzīvesveidu un sabalansētu uzturu.

• 2 darba virzieni.
• Siets, lai atdalītu mīkstumu no sulas.
• 40W jauda.
• Noņemama 0,5L krūze.
• Trokšņa līmenis 60 dB.

Dzidra sula bez mīkstuma
Ierīce ir aprīkota ar sietu, kas atdala atlikušo mīkstumu no sulas, lai jūs vienmēr iegūtu dzidru sulu. Sulu spiedi ir ļoti viegli izjaukt, un daļas, kas nonāk saskarē ar augļiem (siets un krūze), var tīrīt trauku mazgājamajā mašīnā.
Vienkārša darbība
Sulu spiedes lietošana ir ļoti vienkārša – pietiek ar augļu pārgriešanu uz pusēm un piespiežot pret konusu. Ierīce ieslēdzas automātiski, konuss maina griešanās virzienu ar katru spiedienu. Tas viss, lai no nobrieduša apelsīna vai greipfrūta iegūtu maksimālu sulu.
Noņemama krūka
0,5L sulas trauku ir viegli paslēpt ledusskapī kopā ar neizlietotu dzērienu. Un izlaidums ļauj izmērīt pareizo sulas daudzumu. Visi Lafe sulu spiedes plastmasas elementi, kā arī krūze ir izgatavoti no kvalitatīvas plastmasas, kas paredzēta drošai saskarei ar pārtiku, lai Jūs varētu būt pārliecināti, ka Jūsu sula ir ne tikai garšīga, bet arī veselīga.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.