FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
20 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

COMER uzlīmju printeris ir saderīgs ar Windows, Mac un Linux sistēmām (iPhone, iPad, ChromeBook netiek atbalstīts). Printeri var izmantot ar Thermal Direct Labels, ieskaitot nosūtīšanas etiķetes un svītrkodus, videi draudzīgu piegādes etiķeti, bez tintes kasetnes, kas ir ideāli piemērots Amazon, eBay, Shopify, Etsy, PayPal, Shippo, Stamps un citiem, tiešsaistes pārdevēju un jaunu mazo uzņēmumu pirmajai izvēlei.
[150 mm / s ātrgaitas drukāšana]: COMER uzlīmju printerim ir precīza japāņu ROHM drukas galviņa. Šī drukas galviņa izmanto jaunāko plānās plēves termiskās tiešās drukas tehnoloģiju, padarot drukāšanas ātrumu ātrāku, stabilāku un tīrāku (203 DPI). RX416 printeris var izdrukāt vairāk nekā 80 uzlīmes minūtē.
COMER uzlīmju printerim ir USB zibatmiņas disks. Tajā ir iešūts video par printera instalēšanu. Tādējādi klientiem ir vieglāk izmantot jauno printeri. Lietotāja rokasgrāmata un printera draiveri ir augšupielādēti arī zīmola oficiālajā vietnē. Pirms drukāšanas, lūdzu, lejupielādējiet draiveri no oficiālās vietnes vai USB draivera.
[Smarter]: COMER termisko etiķešu printeris automātiski nosaka etiķetes un atkāpes no tām. Pateicoties automātiskai etiķešu atpazīšanai, tas ir piemērots tiešām termiskajām etiķetēm ar platumu no 1,57 collām līdz 4,1 collai, neierobežojot etiķetes augstumu. Ideāli piemērots nosūtīšanas etiķetēm, noliktavu etiķetēm, svītrkodiem, identifikācijas etiķetēm, liela apjoma nosūtīšanas etiķetēm utt.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.