FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
20 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

DABĪGA MITRINOŠA SEJAS MASKA

2,94 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 krājums
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Krievija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
MSK(1)-SIB
Pēdējā aktualizācija
pirms 11 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

DABĪGA MITRINOŠA SEJAS MASKA

Kosmētiskās sejas maskas ir būtiskas pilnvērtīgai ādas kopšanai, kā arī dienas krēms un ādu attīroši līdzekļi. Tomēr daudzi cilvēki atstāj novārtā maskas, neapzinoties, cik efektīvas un noderīgas tās ir. Sejas maskas regulāra lietošana palīdz blāvai ādai atgriezt veselīgu spīdumu, novērst ādas problēmas, piemēram, pūtītes, pinnes un vecuma plankumus, kā arī saglabāt ādas veselību un skaistumu visa mūža garumā. Galvenais - uzņemt produktu, atbilstoši ādas individuālajām īpašībām, ievērot procedūras laiku un vērtību, un rezultāts netiks gaidīts.

INCI: Aqua, Rosa gallica L. ūdens, Prunus armeniaca sēklu eļļa, Prunus Amygdalus Dulcis (Saldo mandeļu) eļļa, Persea Gratissima (Avokado) eļļa, Vitis vinifera eļļa, Glicerīna stearāta citrāts, Cetearil spirts, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) lapu gēls, Glicerin, Citrus aurantium ēteriskā eļļa, Ylang-ylang ēteriskā eļļa, Rosa damascena ēteriskā eļļa, nātrija algināts, Magnolia Officinalis mizas ekstrakts, Alvejas exctract, Mains domestica borka ekstrakts, Vitis vinifera ekstrakts, Echinacea purpurea ekstrakts, Arctium lappa ekstrakts, tokoferilacetāts.

Mitrinoša sejas maska ir paredzēta sausai un jutīgai ādai. Pateicoties aktīvajām sastāvdaļām, tas baro un mitrina ādu, piesātinot to ar vitamīniem. Tas noņem toksīnus, pīlinga atmirušās šūnas un uzlabo sejas krāsu. Nomierina un tonizē ādu un dziļi mitrina to. Tā rezultātā jūsu āda tiek pastāvīgi mitrināta un izstaro svaigumu.

LIETOŠANAS METODE:
Uzklājiet masku uz iepriekš notīrītās sejas, kakla un dekoltē ādas, izvairoties no zonas ap acīm un lūpām. Atstājiet 10-15 minūtes. Noskalojiet ar siltu ūdeni, izmantojot kokvilnas disku. Lietojiet 1 līdz 2 reizes nedēļā.

Iepakojums: 50 ± 5 ml

Derīguma termiņš: 1 gads. Pēc autopsijas uzglabāt 3 mēnešus.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.