FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
17 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

DABĪGA SEJAS MASKA ATJAUNOJOŠA

Kosmētiskās sejas maskas ir būtiskas pilnvērtīgai ādas kopšanai, kā arī dienas krēms un ādu attīroši līdzekļi. Tomēr daudzi cilvēki atstāj novārtā maskas, neapzinoties, cik efektīvas un noderīgas tās ir. Sejas maskas regulāra lietošana palīdz blāvai ādai atgriezt veselīgu spīdumu, novērst ādas problēmas, piemēram, pūtītes, pinnes un vecuma plankumus, kā arī saglabāt ādas veselību un skaistumu visa mūža garumā. Galvenais - uzņemt produktu, atbilstoši ādas individuālajām īpašībām, ievērot procedūras laiku un vērtību, un rezultāts netiks gaidīts.

INCI: Aqua, Triticum vulgare (kviešu) dīgļu eļļa, Ricinus communis sēklu eļļa, Mangifera Indica (Mango) sēklu eļļas sviests, Glicerīna stearāta citrāts, Bentonīta zilais māls, cetearila spirts, izoamillaurāts, izoamilkaoāts, Rosa Canina augļu eļļa, Alvejas Barbadensis (Aloe Vera) lapu želeja, nātrija laktāts, kviešu proteīns, glicerīns, pantenols, laminārijas saharīna, Citrus aurantinum amara ēteriskā eļļa, Rosa damascena ēteriskā eļļa, Salvia officinalis salvijas ēteriskā eļļa, nātrija algināts, ksantāna sveķi, magnolijas officinalis mizas ekstrakts, Сеntaurea cyanus ekstrakts, Origanum vulgare ekstrakts, Kliņģerīšu officinalis ūdens, Betula pubescens ekstrakts, Glycyrrhiza glabra ekstrakts, Rosa cinnamomea ekstrakts, Tussilago farfara ekstrakts, Citrus limon ekstrakts, Tilia cordata ekstrakts, Daucus sativus ekstrakts, Tokoferilacetāts, nātrija hialuronāts, Aveņu ketons.

Atjaunojošā sejas maska ir izstrādāta, lai cīnītos pret ar vecumu saistītām ādas izmaiņām. Pateicoties aktīvajām sastāvdaļām, tas pretojas oksidatīviem procesiem, kas noved pie ādas novecošanās, ilgu laiku pagarina tās jaunību un skaistumu. Tā rezultātā āda izskatās vienmērīgāka un starojošāka, grumbas tiek izlīdzinātas.

LIETOŠANAS METODE:
Uzklājiet masku uz iepriekš notīrītās sejas, kakla un dekoltē ādas, izvairoties no zonas ap acīm un lūpām. Atstājiet 10-15 minūtes. Noskalojiet ar siltu ūdeni, izmantojot kokvilnas disku. Lietojiet 1 līdz 2 reizes nedēļā.

Iepakojums: 50 ± 5 ml

Derīguma termiņš: 1 gads. Pēc autopsijas uzglabāt 3 mēnešus.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.