MAY SALE
-30%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

DABĪGS BĪSTAMS NEAPSTRĀDĀTS RĪKS

2,28 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 krājums
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Krievija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
ZUP(5)-SIB
Pēdējā aktualizācija
pirms 9 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

DABĪGS BĪSTAMS NEAPSTRĀDĀTS RĪKS

100% dabīga terapeitiska un profilaktiska zobu pasta SIBERINA nodrošina efektīvu un saudzīgu visa mutes dobuma kopšanu. Tas novērš kariesa parādīšanos, stiprina smaganas, tam ir antibakteriāla iedarbība. Tas ilgu laiku piešķir patīkamu aromātu un svaigumu. Piemērots pat visjutīgākajiem zobiem.

Izgatavots no augstas kvalitātes dabīgām sastāvdaļām. Nesatur fluoru, SLS, parabēnus, mākslīgos konservantus, aromatizētājus un krāsvielas.

INCI: Kalcija karbonāts, glicerīns, ūdens, xilitols, kokosa glikozīds, Maris Sal, citronskābe, mentols, ksantāna sveķi, Abies alba ēteriskā eļļa, Pinus silvestris ēteriskā eļļa, Spirulina maxima, Betula pubescens ekstrakts, Hypericum perforatum ekstrakts, Quercus robur ekstrakts, Urtica dioica ekstrakts, Tilia cordata ekstrakts, Matricaria kumelīšu ekstrakts, Pinus silvestris ekstrakts.

Zobu pastu aktīvajām sastāvdaļām ir svarīga loma, jo to efektīva darbība ir atkarīga no jūsu zobu skaistuma un veselības. KARBONĀTS CALCI - dabīga minerālviela ir ļoti smalki sasmalcināta. Nodrošina plāksnes un zobakmens noņemšanu, nesabojājot emalju. EGLES UN PRIEDES BĀZES EĻĻAS stiprina zobus un smaganas, novērš periodonta slimības. Viņiem ir spēcīga pretiekaisuma iedarbība. EXTRÁT OAKOVÉHO MIZAI ir mikro plombēšanas efekts - tā "spīd" plaisas zobu emaljā, bloķē zobu kanālus, samazina zobu jutīgumu. XYLITOL ievērojami samazina kariogēno baktēriju skaitu. Izlīdzina skābes-bāzes līdzsvaru mutes dobumā. Ievērojami paātrina minerālu uzsūkšanos ar zobu emalju. SEA SALT ir bagāta ar mikroelementiem un minerālvielām, kas labvēlīgi ietekmē zobus un smaganas.

LIETOŠANAS METODE:
Uz zobu birstes uzklājiet nelielu daudzumu pastas. Masējiet zobus 2-3 minūtes, vismaz divas reizes dienā. Pēc procedūras rūpīgi izskalojiet muti ar siltu ūdeni.

TILPUMS: 50 ml

DZĪVE: 1 gads.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.