FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
19 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

DABĪGS PĒCIEPAKOJUMS, LAI AIZSARGĀTU ĀDU PRET ĀDAS JUTĪGUMU

5,01 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 krājums
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Krievija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
BLBR(1)-SIB
Pēdējā aktualizācija
pirms 11 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

DABĪGS PĒCIEPAKOJUMS, LAI AIZSARGĀTU ĀDU PRET ĀDAS JUTĪGUMU

Skūšanās ir piespiedu procedūra lielākajai daļai vīriešu un sieviešu. Lai padarītu to patīkamāku un palīdzētu novērst skūšanās sekas. Dažreiz, lietojot mašīnu vai skuvekli ar sariem, augšējais ādas slānis tika noņemts un pakļauts papildu epidermas slānim, kas vēl nav pielāgots videi. Nomieriniet ādu un atbrīvojieties no blakusparādībām, varat izmantot pēcskūšanās balzamu. Tas maigi baro un mitrina ādu, dezinficē, atjauno dabisko skābumu, neļauj patogēnai florai aizsprostoties porās. Labākais pēcskūšanās balzams ir tas, kas tiek izvēlēts atbilstoši ādas tipam un nesatur ķīmiski agresīvus komponentus tā sastāvā, vēlams vienu zīmolu.

INCI: Simmondsia chinensis jojobas eļļas eļļa, glicerīna terāta citrāts, cetearila spirts, nigru sulfāta eļļa, Cocos Nucifera organiskā eļļa, Prunus Amygdalus Dulcis eļļa, Hippophae Rhamnoides eļļa, Euphorbia cerifera (Candelilla) Vasks (pienskābe, pantenols, pačūlijas ēteriskā eļļa, Rosa damascena ēteriskā eļļa, glicerīns, tokoferilacetāts, Magnolia officinalis mizas ekstrakts, Alvejas ekstrakts, Calendula officinalis ekstrakts, Betula pubescens ekstrakts, Matricaria chamomilla ekstrakts, Salvia officinalis ekstrakts.

Preparātā esošās ēteriskās eļļas un dabīgie ekstrakti nodrošina rūpīgu kopšanu, kas spēj aizsargāt vīriešu ādas jaunību, tās dabisko un veselīgo izskatu. ĶIMENES EĻĻAI ir resorbējoša, tonizējoša un reģeneratīva iedarbība. KOKOSRIEKSTU EĻĻA aizsargā, mīkstina, tai ir mitrinoša, barojoša, pretiekaisuma iedarbība. Pateicoties pilnīgai sagremojamībai šūnās, āda kļūst mīksta. ROŽU ĒTERISKAJAI EĻĻAI ir tonizējoša un savelkoša iedarbība uz kapilāriem un asinsriti kopumā, normalizē ādas ekskrēcijas funkcijas, atjauno aizsargapvalku, novērš ādas paaugstinātu jutību, ārstē iekaisuma izsitumus. PIPARMĒTRU EKSTRAKTAM ir nomierinoša, pretsāpju, atsvaidzinoša, tonizējoša, pretiekaisuma iedarbība, tas palielina kapilāru asinsriti, labi iedarbojas uz jutīgu ādu, tam ir apgaismojuma efekts, palīdz samazināt asinsriti.

LIETOŠANAS METODE:
Pēc skūšanās uz ādas uzklājiet nelielu daudzumu balzama.

IEPAKOJUMS: 100 ± 10 ml

DZĪVE: 1 gads. Pēc noliktavas atvēršanas 3 mēneši.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.