FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
20 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

DABISKA SMAGA AIZSARDZĪBA DZIĻA PĪLINGS

2,85 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 krājums
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Krievija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
SCR(1)-SIB
Pēdējā aktualizācija
pirms 11 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

DABISKA SMAGA AIZSARDZĪBA DZIĻA PĪLINGS
Taukainai ādai

Kopta seja un gluda āda ir jaunības un veselības pazīmes. Ādas šūnas tiek pastāvīgi atjauninātas, bet ar vecumu saistītu izmaiņu un apkārtējās vides kaitīgās ietekmes dēļ vecās atmirušās šūnas ar laiku pārtrauc atjaunināšanu. Šī āda rada blāvas, sausas, nevienmērīgas smalkas grumbas. Lai noņemtu novecojušās šūnas un atjaunotu ādu, izmantojiet dabisku keramikas seju. Tas maigi attīra dermu ne tikai no atmirušā ādas slāņa, bet arī no kosmētikas paliekām, putekļiem, taukiem, kas uzkrājušies ādas porās, un neļauj skābeklim, mitrumam un noderīgiem elementiem sasniegt dziļākos ādas slāņus.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (aprikožu) sēklu pulveris, Sesamum indicum sēklu eļļa, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, izoamillaurāts, izoamilkaoāts, cetearila spirts, glicerīna stearāta citrāts, Citrus Bergamia ēteriskā eļļa, Myrtus communis, Palmarosa ēteriskā eļļa, Salvia officinalis ēteriskā eļļa, Xantan sveķi, Kojic skābe, ābolskābe, tokoferilacetāts, Magnolia Officinalis mizas ekstrakts, Laminaria japonica ekstrakts, Herba Violae ekstrakts, Equisetum arvense ekstrakts, Melilotus officinalis ekstrakts, Daucus Carota Sativa (burkānu) saknes ekstrakts.

Natural Face Care DEEP EXFOLIATION ir īpaši izstrādāts taukainai ādai. Pateicoties aktīvajām sastāvdaļām, tas veicina dziļu poru attīrīšanu, novērš izsitumus uz ādas un normalizē tauku dziedzerus. Regulāri lietojot, dziļās grumbas tiek izlīdzinātas, palielinās ādas elastība un izlīdzinās sejas krāsa.
Aprikoze saspiestā veidā veicina dziļu poru attīrīšanu, uzlabo asinsriti, tādējādi stimulējot barības vielu uzsūkšanos. Sezama eļļa mazina ādas iekaisumu, veicina mazu brūču dzīšanu. Bergamotes ēteriskajai eļļai piemīt baktericīdas īpašības, tā mazina kairinājumu, dziļi attīra un baro ādu, ir dabisks tauku dziedzeru darbības stabilizators. Palmarozes ēteriskā eļļa ir spēcīgs antioksidants, mazina iekaisumu, dabisks pretsāpju līdzeklis. E vitamīns novērš ādas novecošanos, palielina tās elastību, normalizē lipīdu līdzsvaru. Brūnaļģes ekstrakts stimulē kolagēna ražošanu, cīnās ar dziļām grumbām, aizsargā ādu no UV stariem. Violetie un burkānu ekstrakti satur fitoestrogēnu, kas novērš ādas novecošanos un nodrošina ādai elastību un veselīgu krāsu.

Lietošanas metode:
Uzklājiet uz mitrinātas ādas, iemasējiet ar vieglām apļveida kustībām, rūpīgi noskalojiet ar ūdeni. Nelietojiet vairāk kā 1-2 reizes nedēļā. To nav ieteicams lietot ādas bojājumu gadījumā, izvairieties no acu zonas. Izmantojiet tikai ārējai lietošanai.

IEPAKOJUMS: 50 ± 5 ml

DZĪVES DZĪVE: 1 gads, pēc atvēršanas 3 mēneši.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.