FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
19 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

DABISKĀ VIDĒJĀ DAĻA

2,77 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 krājums
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Krievija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
SCR(5)-SIB
Pēdējā aktualizācija
pirms 11 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

DABISKĀ VIDĒJĀ DAĻA
visiem ādas tipiem

Kopta seja un gluda āda ir jaunības un veselības pazīmes. Ādas šūnas tiek pastāvīgi atjauninātas, bet ar vecumu saistītu izmaiņu un apkārtējās vides kaitīgās ietekmes dēļ vecās atmirušās šūnas ar laiku pārtrauc atjaunināšanu. Šī iemesla dēļ āda kļūst blāva, sausa, nevienmērīga, smalka grumba. Lai noņemtu novecojušās šūnas un atjaunotu ādu, tiek izmantota dabiska keramikas seja. Tas maigi attīra ne tikai atmirušās ādas dermas slāni, bet arī no kosmētiskajām atliekām, putekļiem, taukiem, kas uzkrājušies ādas porās, un novērš skābekļa, mitruma un noderīgu elementu nokļūšanu dziļākajos ādas slāņos.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Aprikožu) sēklu pulveris, Persea Gratissima (Avokado) eļļa, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, izoamillaurāts, izoamilkaoāts, cetearila spirts, glicerīna stearāta citrāts, glicerīns, pantenols, kviešu proteīns, Litsea Cubeba ēteriskā eļļa, Ylang-ylang ēteriskā eļļa, Pačūlijas ēteriskā eļļa, Citrus aurantium amara ēteriskā eļļa, Xantan sveķi, Tokoferilacetāts, Magnolijas Officinalis mizas ekstrakts, Alvejas eksktakts, Mains domestica borha ekstrakts, Vitis vinifera ekstrakts, Echinacea purpurea ekstrakts, Arctium lappa ekstrakts.

Dabīgais kosmētiskais krēms "Mitrinošs un barojošs" ir piemērots visiem ādas tipiem. Šis maigais krēmveida sejas sauciens piešķir ādai veselīgu un koptu izskatu, mitrina un baro to. Pateicoties aktīvajām sastāvdaļām, tas veicina dziļu poru attīrīšanu, noņem augšējo keratinizēto ādas slāni, redzami uzlabo sejas krāsu. Āda ir gluda un mirdzoša.
Aprikoze sasmalcinātā veidā veicina dziļu poru attīrīšanu, uzlabo asinsriti, tādējādi stimulējot noderīgu vielu uzsūkšanos. Avokado eļļa regulē prostaglandīnu apmaiņu, kas kontrolē ādas aizsargājošās īpašības. Šī sviests nomierina ādu, iedarbojoties uz iekaisušām vietām, novēršot niezi un kairinājumu. Verbenas ēteriskā eļļa lieliski atjauno un atsvaidzina ādu, mīkstina sejas grumbas un vecumu, nodrošina vieglu liftinga efektu. Ylang-ylang ēteriskā eļļa maigi un efektīvi dezinficē un tonizē ādu, stimulē zemādas asinsriti, lieliski mitrina un baro ādas šūnas, palīdz novērst pinnes. Etilspirta pačūlija noņem ādas iekaisumu, veicina mazu brūču dzīšanu. Petitgrain ēteriskā eļļa stimulē brīvu un nogurušu ādu, palielina tās elastību un savelk paplašinātās poras. E vitamīns novērš ādas novecošanos, palielina tās elastību, normalizē lipīdu līdzsvaru. Alvejas ekstrakts palīdz samazināt apsārtumu pēc agresīvas iedarbības vai stresa. Ābolu un vīnogu ekstrakts mitrina ādu, novērš sausumu un zvīņošanos. Echinacea ekstrakts palielina ādas imūnspēju. Augu ekstrakts stimulē ādas šūnu atjaunošanos un uztur to jaunību.

Lietošanas metode:
Uzklājiet uz mitrinātas ādas, iemasējiet ar vieglām apļveida kustībām, rūpīgi noskalojiet ar ūdeni. Nelietojiet vairāk kā 1-2 reizes nedēļā. To nav ieteicams lietot ādas bojājumu gadījumā, izvairieties no acu zonas. Izmantojiet tikai ārējai lietošanai.

IEPAKOJUMS: 50 ± 5 ml

DZĪVES DZĪVE: 1 gads, pēc atvēršanas 3 mēneši.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.