FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

DABISKIE SMAGIE AIZSARDZĪBAS IEROČI

2,81 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 krājums
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Krievija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
SCR(2)-SIB
Pēdējā aktualizācija
pirms 8 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

DABISKIE SMAGIE AIZSARDZĪBAS IEROČI
Sausai un normālai ādai

Kopta seja un gluda āda ir jaunības un veselības pazīmes. Ādas šūnas tiek pastāvīgi atjauninātas, bet ar vecumu saistītu izmaiņu un apkārtējās vides kaitīgās ietekmes dēļ vecās atmirušās šūnas ar laiku pārtrauc atjaunināšanu. Šī āda rada blāvas, sausas, nevienmērīgas smalkas grumbas. Lai noņemtu novecojušās šūnas un atjaunotu ādu, izmantojiet dabisku keramikas seju. Tas maigi attīra dermu ne tikai no atmirušā ādas slāņa, bet arī no kosmētikas paliekām, putekļiem, taukiem, kas uzkrājušies ādas porās, un neļauj skābeklim, mitrumam un noderīgiem elementiem sasniegt dziļākos ādas slāņus.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (aprikožu) sēklu pulveris, Prunus Amygdalus Dulcis (Saldo mandeļu) eļļa, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, izoamillaurāts, izoamilkaoāts, cetearila spirts, glicerīns, kviešu proteīns, citrusaugļu aurantium ēteriskā eļļa, Jasminum grandiflorum ēteriskā eļļa, Aniba rosaeodora ēteriskā eļļa, Pačūlijas ēteriskā eļļa, Xantan sveķi, Tokoferilacetāts, Magnolijas Officinalis mizas ekstrakts, Cucumis sativus ekstrakts, Arctium lappa ekstrakts, Juglans regia ekstrakts, Urtica dioica ekstrakts, kojskābe, ābolskābe.

Mīkstie skrubji sausai un normālai ādai dziļi baro un mitrina maigu ādu. Aprikožu kaula smalkā abrazīvā pamatne atjauno elastību, maigi noloba dermas atmirušās ādas daļiņas. Dabisko sastāvdaļu komplekss palīdz saskaņot ādu, atjaunot un barot ar noderīgiem elementiem. Procedūra ir piemērota jutīgai un sausai ādai.
AKTĪVĀS VIELAS:
Aprikoze saspiestā veidā veicina dziļu poru attīrīšanu, uzlabo asinsriti, tādējādi stimulējot barības vielu uzsūkšanos. Šī sviests aktivizē kolagēna sintēzi, mīkstina un aizsargā ādu no apkārtējās vides. Kviešu proteīns izlīdzina mikroreljefu uz sejas, cīnās ar sagging un grumbām, atjauno ādas ūdens līdzsvaru. Apelsīnu ēteriskā eļļa atjauno ādas gludumu, samazina muskuļu sasprindzinājumu, balina un stimulē asinsriti. Jasmīna ēteriskā eļļa atbrīvo ādu no žāvēšanas un lobīšanās, izlīdzina sejas krāsu, dziedē nelielas brūces un plaisas. Rožkoka ēteriskajai eļļai ir baktericīda iedarbība, efektīvi novērš alerģiskas reakcijas, apsārtumu un kairinājumu. Stimulē ādas aizsargfunkcijas. Pačūlijas etilspirts nodrošina dziļu ādas mitrināšanu, novērš lobīšanos, atjauno mirdzumu un gludu ādas krāsu. E vitamīns novērš ādas novecošanos, palielina tās elastību, normalizē lipīdu līdzsvaru. Gurķi un dadzis ekstrakti saglabā mitrumu, baltu un noņem smalkas grumbas uz ādas.

Lietošanas metode:
Uzklājiet uz mitrinātas ādas, iemasējiet ar vieglām apļveida kustībām, rūpīgi noskalojiet ar ūdeni. Nelietojiet vairāk kā 1-2 reizes nedēļā. To nav ieteicams lietot ādas bojājumu gadījumā, izvairieties no acu zonas. Izmantojiet tikai ārējai lietošanai.

IEPAKOJUMS: 50 ± 5 ml

DZĪVES DZĪVE: 1 gads, pēc atvēršanas 3 mēneši.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.