FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

DĀRZA ŠĻŪTENE

Šļūtene pieejama ZAĻĀ vai ZILĀ krāsā. + daudzfunkcionāls aerosols BEZMAKSAS!

(izvēlētā krāsa jānorāda tikai Allegro veidlapā, kas pieejama pēc iegādes - informācija pārdevējam, ja nav izvēlētās krāsas vai trūkst informācijas, tiks nosūtīta nejauša krāsa)

Citi šļūteņu garumi un daudzas citas interesantas lietas ir pieejamas citās mūsu izsolēs vai cilnē "Visi pārdevēja produkti". Tā ir novatoriska dārza šļūtene, kas ūdens ietekmē automātiski stiepjas 3 reizes no sākotnējā garuma! Jau noguris no smagām un savīti dārza šļūtenēm nav praktiski lietojams, tās ir grūti izstiept, tās saliek un caurdur vai bloķē ūdens spiedienu, pārtraucot darbu. Šļūtene izgatavota no elastīgas poliestera lentes, lateksa un ABS plastmasas.

Šī kombinācija sniegs jums vieglumu un nelielu produkta tilpumu un svaru. Šļūtene izvēršas pati, jums vienkārši jāpievieno ūdens plūsma. Pēc tā izslēgšanas čūska atgriezīsies sākotnējā stāvoklī. Ideāli piemērots visiem mājsaimniecības un dārza darbiem! Nepieciešams mājas garāžā, laistīšana, smidzināšana, dārza apūdeņošana, automašīnas mazgāšana, terase, grīda, paklājs. Šļūtene darbojas ar ūdens spiedienu no 1,5 - 7bar (normāls ūdens spiediens mājās ir 2-3 bar)
Turklāt šļūtenes var kombinēt viena ar otru! (savienotājs savienojumam BEZMAKSAS komplektā). Turklāt komplektā ietilpst daudzfunkcionāls sprinklers ar 7 režīmiem un bloķēšanas funkciju.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.